Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact

Vehicule: Lista de subcategorii


Automobile
Barci
Masini de teren
Motociclete

Articole Vehicule


31: Expozitia Internationala de Tehnica Militara „EUROSATORY 2010” un succes deplin

Luna aceasta a avut loc, la Paris, Salonul international Eurosatory 2010, una din cele mai mari manifestari mondiale in domeniul echipamentelor militare.

32: Redescopera placerea de a conduce, vizitand a IX-a editie a Salonului Auto Bucovina

Camera de Comert si Industrie Suceava in parteneriat cu Shopping City Suceava, va invita la cea de a IX-a editie a Salonului Auto Bucovina. INEDIT! Pe langa cele peste 55 de modele ale celor 20 de marci prezente in cadrul salonului, vizitatorii vor putea admira, in premiera la Salonul Auto Bucovina un monopost de Formula 1 - Renault R30, de 1000 CP.

33: Card-legitimatie pentru parcare gratuita

Situatia persoanelor cu handicap se imbunatateste considerabil. Pe langa faptul ca mii de persoane cu handicap si insotitorii acestora sunt scutiti, pe baza de cerere, de la plata rovinietei, persoanele incadrate intr-un grad de handicap primesc indemnizatii indexate. Mai mult, la cerere, persoanele cu handicap sau reprezentantii legali ai acestora pot obtine cardul-legitimatie aferent locurilor gratuite de parcare.

34: www.car-sale.ro - dedicat anunturilor auto

www.car-sale.ro reprezinta un alt website dedicat postarii anunturilor auto. Ceea ce aduce nou Car-Sale.ro fata de alte site-uri sunt controalele si notiunile Web 2.0 folosite.

35: Se lanseaza duplexul expozitional Salonul Auto Bucovina & Expo Finance

Camera de Comert, Industrie si Agricultura Suceava, in parteneriat cu Consiliul Judetean Suceava, organizeaza a VII-a editie a duplexului expozitional SALONUL AUTO BUCOVINA & EXPO FINANCE 2008.


Pagina 4 din 4    1   2   3   4  
    imotrading.to | chequedejeuner.ro