Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact

Vehicule: Lista de subcategorii


Automobile
Barci
Masini de teren
Motociclete

Articole Vehicule


11: Cum sa reduci consumul de combustibil

Sunt foarte multe recomandari pentru reducerea si eficientizarea utilizarii combustibilului, in urmatoarele o sa prezint cateva metode cu ajutorul carora puteti economisi chiar si 10% - 20% din consumul obisnuit.

12: Protejati-va masina de incendii

Pentru a incerca evitarea unor posibile dezastre, Nei Fire Protection incearca sa va vina in ajutor cu sfaturi prin care sa va protejati masina de incendii.

13: Un nou membru Opel Astra

A aparut un alt membru in marea familie Astra si anume varianta sedan. O linie mai dinamica si mai expresiva, plus cateva motoare si sisteme de asistenta reprezinta cateva dintre noile argumente ale gamei Opel Astra.

14: Cele mai importate lucruri cand cumperi o masina sau o moto

Cand cumperi o masina sau o moto cicleta, trebuie sa iei aminte la anumite detalii, deoarece, daca nu o faci, s-ar putea sa te pacalesti, si sa dai multi bani un vehicul pe care l-ai fi putut lua pentru mult mai putin.

15: Un mod de a conduce ecologic!

Cand polueaza cel mai mult o masina? In faza de productie a elementelor componente, de asamblare, pe durata de viata/exploatare, in timpul reviziilor si reparatiilor sau la casare?

16: Condusul in timpul ierini

In sezonul de iarna, zapada, gheata sau poleiul dau batai de cap conducatorilor auto.Condusul pe timp de iarna necesita o atentie marita si o masina echipata corespunzator.

17: Colectie de masini – O pasiune sau un moft la Romani

Colectiile de masini sunt cu siguranta destinate oamenilor plini de bani, avizi dupa putere.Mai ales ca umbla vorba cum ca masina pe care o ai in garaj te caracterizeaza ca om, iar cei care au masini sport, devin adevarate aspiratoare de femei.

18: Jocuri cu masini Nissan Patrol

Anul acesta si-a facut de curand aparitia noul model Nissan Patrol,concurentul direct al lui Land Cruiser de la Toyota.Noul Patrol avand un motor de V8 de 5,6 litri si o putere de 400 de cai,in timp ce cutia este automata in 7 trepte.Testele masinii au fost realizate in deserturile din Orientul Mijlociu,iar cercetarile de marketing indica in special clientii arabi.

19: Condusul pe timp de iarna

In sezonul de iarna, zapada, gheata sau poleiul dau batai de cap conducatorilor auto. Condusul pe timp de iarna necesita o atentie marita si o masina echipata corespunzator.

20: Anvelopele de iarna si conducerea defensiva

In ultima perioada, poate ca urmare a intrarii in vigoare a obligativitatii utilizarii anvelopelor de iarna sau doar poate pentru ca a venit frigul, avem din ce in ce mai multe intrebari din randul participantilor la cursurile de conducere defensiva in legatura cu alegerea anvelopelor sau utilitatea lor. Din punct de vedere al conducerii defensive, este cat se poate de clar: utilizarea anvelopelor corespunzatoare sezonului este obligatorie. Comportamentul masinii si posibilitatea de a corecta o eventuala abatere de la traiectorie sunt mult diminuate daca nu asiguram o buna aderenta cu solul.


Pagina 2 din 4    1   2   3   4  
    imotrading.to | chequedejeuner.ro