Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact

Articole Motociclete


1: A doua victorie consecutiva pentru Mistode

A doua etapă din Campionatul Dunlop Romanian Superbike a avut loc pe circuitul Brno în perioada 29-30 iunie. Echipa BGS Motorsport s-a întors din Cehia cu încă un premiu câștigat.

2: BMW F 650 GS

Ce-ati spune daca ati putea conduce o motocicleta care sa va permita sa faceti aproape orice? O motocicleta care va duce de la lectiile de condus motocicleta pana la primul tur, de la drumurile serpuite de munte la intinderile de pe autostrada si pana la pistele cu pietris.

3: BMW R1200GS 2013

Marele brand BMW ne va surprinde anul viitor cu noua infatisare a modelului r1200gs.

4: Kawasaki ZZR1400

Este official! Noul Kawasaki ZZR1400 este cea mai rapida motocicleta la accelerare testata vreodata, invingand legendarul Suzuki Hayabusa la milimetri.

5: Conducerea unui scuter 49cc

Siguranta in circulatie a vehiculului depinde de prudenta pilotului sau. Viteza excesiva este un factor decisiv in numeroase accidente.

6: motive pentru ati cumpara scuter

Din cauza crizei, tot mai multi romani au inceput sa renunte la masina si au redescoperit fie mersul pe jos, fie isi cumpara scutere.

7: 19 motive pentru ati cumpara scuter

Scuterul de pana la 50 cc nu necesita permis. Scuterul de pana la 50 cc nu necesita inmatriculare la politie Scuterul are consum de carburant mic Poti merge cu scuterul la 16 ani

8: Conducerea unui scuter

Cum conducem scuterul pe vreme umeda sau rece Conducerea prudenta,

9: Cumpara o motocicleta second hand!!!

Anunturi gratuite online din Romania. Motociclete second hand de vanzare | Anunturi suzuky,yamaha,honda.

10: Vanzari atv-uri mini atv poket bike dirt quad service piese atv

Vanzari atv-uri mini atv dirt poket bike importator atv scutere moped piese atv, accesorii atv, echipament atv, permis atv, service atv, preturi atv,http://www.vanzari-atv.ro,DATA BASE SRL, Bucuresti, sector 4, 0724044341,0751296600,fax:0245/651514,vanzari atv, mini atv, poket bike guad, vanzari atv-uri, preturi atv, importator atv, scutere moped, vanzari mini dirt bike quad, echipament atv, accesorii atv, permis atv, componente atv, piese atv, service atv.


Pagina 1 din 1    1  
    imotrading.to | chequedejeuner.ro