Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact
Articole Online | Director Comunicate de presa » Vehicule » Masini-de-teren » Cateva cuvinte despre mult indragitul Volksvagen Touareg

Cateva cuvinte despre mult indragitul Volksvagen Touareg

Format PDF | Tipareste

De-a lungul timpului VW Touareg a reusit sa se impuna construindu-si o buna imagine pe piata auto de SUV-uri din Romania. Dupa aproximativ 10 ani de la aparitie, prima generatie a devenit destul de acesibil pentru un autovehicul de teren accidentat trecut de prima tinerete. Imaginea , calitatea fabricatiei, si echiparea sunt principalele motive care pastreaza pretul sus la revanzare cu o cota ridicata pentru piata auto de SH din Romania. Chiar daca modelul se adreseaza unui public-tinta cu o putere financiara peste medie,autovehicolul este la mare cautare.La capitolul siguranta VW Touareg a obtinut 5 stele la testele EuroNCAP Dar autovehicolul are si partile lui mai putin placute ca: VW Touareg R5 e mult prea lenes pentru gabaritul ei,diferenta de consum fata de un 3.0 este mica l,5 l in cazul cutiei automate la ambele variante pentru putere si cuplu in plus. 1.R5 au probleme serioase la uzura prelungita alternator, turbina, ax came, pinioane distributie. 2. Cutie automata, la fel ca si in cazul motorizarii, conteaza mult km reali si mai ales uleiul schimbat la timp in cutie. Verifica nivel ulei, test span si etanseitate simeringuri (pb des intalnita spre convertizor). 3. Cardanul, vesnica problema a Touareg-ului, verificare cardan, bataie in consola centrala la acceleratii si curbe denota clar uzura de obicei cam pe la 90-100k km problema care se poate rezolva la www.reparatiicardane.com 4. Suspensia pneumatica, pernele nu mai sunt atat de problematice ca la generatiile vechi de pe allroad C5 5. Daca vrei s-o folosesti in teren mai mult, ca doar d-aia vrei Touareg, ia o varianta cu pneumatica si diferential blocabil spate.
Despre autor

Cu o experienta de peste 15 ani in domeniu auto pe service si intretinere multimarca.www.reparatiicardane.com


Despre articol
Autor: Vizitator
Numar de vizualizari: 367
Numar de cuvinte: 268Nota: Nu a fost notat

Comentarii

Nu exista comentarii pentru acest subiect.

Adauga un comentariu

Ne pare rau, nu aveti posibilitatea sa adaugati comentarii. Pentru a putea lasa parerea dvs. va rugam sa va autentificati.

    imotrading.to | chequedejeuner.ro