Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact
Articole Online | Director Comunicate de presa » Vehicule » Automobile » ZIUA PORTILOR DESCHISE LA TRW AUTOMOTIVE BAIA MARE

ZIUA PORTILOR DESCHISE LA TRW AUTOMOTIVE BAIA MARE

Format PDF | Tipareste

TRW Automotive Baia Mare organizeaza sambata, 31 mai, in intervalul orar 10.00-13.00, Ziua Portilor Deschise. La acest eveniment sunt asteptati sa participe toti angajatii TRW, alaturi de copiii lor, dar si toti baimarenii care vor sa afle cum se fabrica, la cele mai inalte standarde, volane pentru unul dintre cei mai mari furnizori de automobile din lume. Pentru a-si intampina cum se cuvine oaspetii, TRW Automotive Baia Mare are sprijinul Clubului Tzontzo, care va pune la dispozitia micilor vizitatori un parc de joaca gratuit. Adultii, pe de alta parte, vor putea face, asistati de angajatii TRW, un amplu tur al celei mai noi fabrici de volane din Baia Mare. Scurt istoric TRW Automotive, lider mondial in productia de sisteme de siguranta pentru industria auto furnizeaza componente pentru peste 40 de mari constructori de automobile si 250 de marci de renume, printre care BMW, Mercedes, Porsche, Volkswagen, Rolls Royce, Renault, Dacia, Fiat, Ford, Iveco, Bentley si Audi avand misiunea de a “ajuta la protejarea oamenilor pe sosele”. Activitatea TRW in Romania a inceput acum 10 ani odata cu inaugurarea primei fabrici la Timisoara. De la imbracarea volanelor in piele, TRW Automotive Safety Systems Timisoara s-a extins treptat catre toate procesele specifice de productie volane: turnare, injectie, asamblare taste si module de airbag. Dupa dezvoltarea activitatii de la Timisoara, au fost deschise puncte de lucru in Oravita, Lupeni, Marghita si Baia Mare astfel ca TRW in Romania depaseste astazi un numar de 4200 angajati. TRW Automotive Baia Mare s-a deschis in primavara anului 2013, iar in prezent aici lucreaza 650 de baimareni. Va asteptam la eveniment!
Despre autor

TRW Automotive Safety Systems Str. Fabricii, nr.7A 430015 Baia Mare / Romania Tel: 0372 564 073


Despre articol
Autor: Vizitator
Numar de vizualizari: 264
Numar de cuvinte: 271Nota: Nu a fost notat

Comentarii

Nu exista comentarii pentru acest subiect.

Adauga un comentariu

Ne pare rau, nu aveti posibilitatea sa adaugati comentarii. Pentru a putea lasa parerea dvs. va rugam sa va autentificati.

    imotrading.to | chequedejeuner.ro