Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact
Articole Online | Director Comunicate de presa » Vehicule » Automobile » Rent a car: ce trebuie sa stii

Rent a car: ce trebuie sa stii

Format PDF | Tipareste

Ideea de a inchiria o masina devine din ce in ce mai atractiva pentru un numar rezonabil de persoane, fie ca acestea sunt nevoite sa se deplaseze in alt oras decat cel de resedinta, in interes de serviciu, fie ca aleg sa-si petreaca vacanta intr-o alta tara, fiindu-le mult mai facil sa se deplaseze astfel in locurile pe care urmeaza sa le viziteze.

Nu multi dintre cei care doresc sa inchirieze masini pentru diverse scopuri, cunosc toate detaliile pe care le presupune acest lucru, nestiind pe ce trebuie sa se bazeze in momentul in care urmeaza sa faca o alegere de acest gen.

In primul rand, clientul isi poate face o idee despre firma la care urmeaza sa inchirieze o masina cautand detalii despre aceasta direct pe internet . In acest sens poate gasi informatii utile referitoare la perioada de activare a firmei pe piata, parerile celor care au mai apelat in trecut la serviciile firmei, dar nu in ultimul rand informatii referitoare la parcul auto disponibil.

O firma serioasa de rent a car ofera clientilor sai o multitudine de servicii, de la asistenta rutiera daca se pune problema unor evenimente care sa necesite acest tip de serviciu si pana la asigurare de tip CASCO sau RCA, ori inmanarea rovignetei soferului ce urmeaza sa conduca masina. Firmele de inchirieri care refuza sa faca acest lucru, sunt suspicioase de neseriozitate si de aceea ar fi bine sa fie evitate.

Un alt sfat demn de luat in seama in momentul in care decizi sa inchiriezi o masina il reprezinta clauzele care se pot ascunde in spatele unui contract de inchiriere masini. Contractul trebuie citit cu mare atentie pentru a nu exista posibilitatea aparitiei unor specificatii care sa nu fi fost explicate anterior. Tocmai pentru a evita eventualele neplaceri sau conflicte cu firma este indicat sa se transeze toate problemele inca de la inceput.
Despre autor

Ann- content writer.


Despre articol
Autor: Ann
Numar de vizualizari: 362
Numar de cuvinte: 315Nota: Nu a fost notat

Comentarii

Nu exista comentarii pentru acest subiect.

Adauga un comentariu

Ne pare rau, nu aveti posibilitatea sa adaugati comentarii. Pentru a putea lasa parerea dvs. va rugam sa va autentificati.

    imotrading.to | chequedejeuner.ro