Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact

Articole Automobile


81: Necesitatea anvelopelor de iarna

Multi soferi cred ca anvelopele de iarna nu sunt neaparat necesare in tara noastra deoarece in ultimii ani iernile au fost neobijnuit de blande iar zapezile desi mari, au fost ocazionale. Dar tractiunea si calitatile anvelopelor normale sunt semnificativ reduse in timpul sezonului rece.

82: Xenon Faruri Auto , intrebari si raspunsuri fregvente

Acest articol a fost scris deoarece multi posesori de autovehicule care inca nu au lumini xenon la faruri au unele nelanuriri in ceea ce priveste farurile cu xenon .

83: Montaj telecomanda inchidere centralizata auto

Telecomenzile pentru închidere centralizata aftermarket sunt universale si se pot monta la o gama larga de autovehicule care nu au fost dotate din fabrica cu telecomanda pentru inchiderea centralizata , dar care au inchidere centralizata din cheie sau dintr-un buton de pe portiera soferului sau buton plasat pe bord . De asemenea se poate monta telecomanda si la masinile care au avut din fabrica telecomanda dar care sa defectat si inlocuirea costa prea mult .

84: Cum se monteaza senzorii de parcare auto

Sistemul de senzori de parcare este foarte util si eficient deoarece avertizeaza si va indica distanta pina la obstacolul cel mai apropiat contribuind astfel la siguranta autovehiculului dumneavoastra si al celorlalti .

85: Montaj DVD, CDplayer, MP3, casetofon auto

Dispozitivele mentionate in titlu permit ascultarea posturilor de radio sau a muzicii si filmelor de pe Casete , CD-uri , DVD-uri , USB si alte dispozitive de stocare in diferite formate (audio,mp3 si alte formate )

86: Despre Alarme Auto

Avand in vedere cresterea continua a ratei infractionalitatii , tot mai multi posesori auto apeleaza la montarea de alarme auto pentru a spori gradul de securizare a acesteia . Citind randurile care urmeaza puteti afla mai multe lucruri despre sistemele de securitate auto .

87: reconditionare curatare slefuire polishare faruri matuite ingalbenite

Datorita contactului cu praful si pietrele de pe drumuiri farurile multor autovehicule s-au matuit si nu mai dau lumina corespunzatoare , acest lucru este un impediment atat pentru posesorul auto cu faruri matuite cat si pentru ceilalti participanti la trafic care nu pot vedea bine masina cu lumini slabe .

88: Cum sa alegi corect anvelope 4x4

Posesorii de autoturisme cu tractiune 4x4 sunt nevoiti sa utilizeze anvelope cu aceeasi dimensiune pe toate cele 4 roti fiindca altfel pot sa apara mari probleme tehnice, in special la diferentiale. Desi nu au nimic deosebit aceste anvelope 4x4 trebuie tinut cont de cativa factori atunci cand le alegem.

89: Ce trebuie stiut la inchirierea unei masini?

Iata cateva sfaturi si idei pentru cei care doresc sa inchirieze un autoturism.

90: Cureaua de transmisie pe piese-az.ro

Chiar daca nu stiti ce este ea si ce face, veti putea sa gasiti o curea de transmisie pe piese-az.ro doar cu cartea de identitate a masinii in mana.


Pagina 9 din 31    1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21   22   23   24   25   26   27   28   29   30   31  
    imotrading.to | chequedejeuner.ro