Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact

Articole Automobile


201: Jante transparente ?

Da exista.Forgiato produce cele mai tari jante de pe piata, Radurra Clear Wheels. Jantele sunt facute din policarbonat intarit chimic, si pot fi comandate in 2 marimi, 20 si 22 de toli, fiecare catarind 10, respectiv 13 kilograme. Pe langa problema de gust, fanii acestor creati trebuie sa se gandeasca la mai multe probleme, praful,murdaria,insecte care la viteza vor indeparta efectul transparent si vor deveni mate,opaceApoi daca aveti o masina ceva mai puternica trebuie sa va ganditi ca discurile de frana se incalzesc destul de tare la franare si pot scadea rezistenta lor.Aceste jante sunt numai bune pentru gropile din Romania. Pe langa aceste inconveniente mai este una, 5000 de dolari pe janta.

202: Noul Touareg onroad - Asfaltul este a doua sa casa

Noul Touareg entuziasmeaza ca masina sport, printr-o selectie exclusivista de motoare cu tehnologie inteligenta si cuplu puternic.

203: Noul Polo GTI, lansare pe piata via Facebook

• Volkswagen iese din tiparele clasice de lansare pe piata a produselor sale. • Polo GTI debuteaza cu o viteza de 229 km/h, avand in standard DSG cu 7 trepte

204: Scorpion va invita la Salonul Auto Vrancea, editia 2010

Scorpion, unicul distribuitor Volkswagen, Audi si Seat in judetul Vrancea, va invita sa participati la editia a IX-a a Salonului Auto Vrancea, editie ce se va desfasura in perioada 25-27 iunie 2010, in parcarea Carrefour Focsani.

205: Noul Volkswagen CrossPolo

• Volkswagen a prezentat noua generatie a versiunii CrossPolo, model care pune accent pe stil si pe capacitati mai mari pe drumuri accidentate.

206: Premiera internationala la New York: Noua Jetta

• German Engineering: Noua Jetta este una dintre limuzinele cu cel mai mic consum din lume. • Design avangardist: Jetta urmeaza noul ADN al design-ului Volkswagen.

207: Victorie istorica la Le Mans pentru Audi

• Audi a castigat legendara cursa de 24 de ore de la Le Mans pentru a noua oara, obtinand astfel acelasi statut cu Ferrari pe lista onorifica a clasicei curse franceze de anduranta.

208: Noul Touareg offroad - Gaseste un drum acolo unde nu sunt sosele

Touareg se confrunta cu orice teren: ca masina de off-road, invinge cu usurinta pantele cu unghi de inclinare de pana la 45 de grade, sau vadurile de apa cu adancime de pana la o jumatate de metru.

209: Noul Audi A8 - Arta progresului

• Siguranta care previne • Arta de a imbina minimalismul cu perfectiunea si de a transforma functionalitatea in fascinatie

210: Noul Transporter - ‘Micsorarea’ ajuta mediul

• Cheia activitatii de dezvoltare a fost reproiectarea motoarelor. • Ca unul dintre principalii producatori de motoare Diesel, Volkswagen ofera pentru Noul Transporter patru motoare noi TDI, cu cilindreea de 2 l, mai economice si cu un impact mai mic asupra mediului inconjurator.


Pagina 21 din 31    1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21   22   23   24   25   26   27   28   29   30   31  
    imotrading.to | chequedejeuner.ro