Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact

Articole Automobile


11: Necesitatea rent a car

Necesitatea inchirierii unei masini si cateva aspecte ce trebuie sa le aveti in vedere cand inchiriati o masina.

12: Ce tip de masina ti se potriveste?

Bugetul este de cele mai multe ori cel mai mare impediment in calea achizitionarii masinii dorite. Putini insa se gandesc ca, printr-o cautare mai ampla, atentie si pricepere, varianta masinii second hand diminueaza rolul bugetului si atrage atentia asupra altor aspecte ce putin la fel de importante.

13: Romania nu mai scapa de rable!

Noul an nu a venit cu informatii tocmai placute si imbucuratoare despre cel ce tocmai a trecut, oferind o imagine inca dezastruoasa despre parcul auto din tara noastra. Site-urile auto (http://www.evz.ro) au lansat recent stiri referitoare la rapoartele privind ponderea rablelor in totalul masinilor inmatriculate in Romania.

14: Cumpararea unei masini: informatiile secundare vs. cercetarea proprie

Achizitionarea unui autoturism este o etapa inevitabila in viata oricui isi doreste autonomie in privinta deplasarii de la un punct in altul. Problema care apare este cum alegem masina pe care o dorim, tinand cont de parerile celorlalti sau realizand propria noastra cercetare, pornind de la drive test?

15: Domeniul auto – tot ce trebuie sa stii

Domeniul auto este in continua dinamica: apar reglementari si legi noi, companiile lanseaza noi modele des, drumurile intra in reparatii, dealerii de masini vin cu numeroase oferte, apar noi evenimente in domeniu, iar popularitatea motorsporturilor creste. Este in consecinta dificil sa fii la curent cu toate aceste schimbari in timp util si sa profiti de aceste informatii.

16: Cat de sigura este o instalatie GPL ?

Rezervorul GPL plasat in masina evoca adesea teama si retinere irationala. Discutiile rationale de obicei sunt impiedicate de ignoranta si de zvonuri false privind siguranta acestor rezervoare. Este timpul sa stai sa te gandesti daca aceste povesti, cum ca un rezervor cu GPL in masina este egal cu a avea bomba in portbagaj, sunt chiar adevarate !

17: Fiat Service asculta vocea clientilor sai!

Posesorii de Fiat pot sa isi oficial nivelul sau de satisfactie fata de serviciile retelei autorizate.

18: Inchirieri auto Cluj - Masini de inchiriat Cluj - Rent a car Cluj - Aeroport

APW Rent a car - Inchirieri auto Cluj va pune la dispozite masini noi la cele mai mici preturi in Cluj, Targu Mures, Bistrita, Baia Mare, Timisoara, Arad, Oradea, Alba Iulia. Predare/Preluare GRATUITA la aeroport Cluj sau in orice locatie din Cluj. Suna acum la +4 0752 020 629

19: Carnetul de conducere pentru categoria C

Carnetul de conducere pentru categoria C se adreseaza persoanelor care au deja un carnet de conducere pentru categoria B si care vor sa avanseze in a conduce masini care depasesc 3,5 tone.

20: Diagnoze auto profesionale.

Oferim o gama larga de testere,interfete auto de cea mai buna calitate,majoritatea fiind originale cu garantie si suport 100% din partea expertilor nostri.


Pagina 2 din 31    1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21   22   23   24   25   26   27   28   29   30   31  
    imotrading.to | chequedejeuner.ro