Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact

Articole Automobile


181: Voucher de vanzare

Vand dosar complet cu VOUCHER pentru achizitionarea unui autovehicul.

182: Caravelle Comfortline - Orice calatorie este o relaxare

In Caravelle Comfortline va bucurati de mai multe facilitati decat in mod normal. Chiar din afara, exteriorul impresioneaza prin detaliul bine definit, lasand in urma certitudinea de valoare si stil. Interiorul implineste prin echipari de confort sporit aproape orice dorinta a pasagerilor: Prin echiparea sa cu mocheta eleganta, spatiul de pasageri promite o calatorie cat mai confortabila.

183: Volkswagen Amarok - Viata e plina de provocari

Testat in Raliul Dakar 2010 - noul pick-up de la Volkswagen Autovehicule Comerciale. Numele sau provine din limba inuitilor si inseamna „lup".

184: What Car a numit Volkswagen Golf BlueMotion Masina verde a anului (Green Car of the Year)

Golf BlueMotion convinge prin emisii reduse de dioxid de carbon

185: Volkswagen Scirocco, perfect in fiecare zi

Nu sunteti dispus sa va asumati riscuri. Si nici nu este nevoie! Pentru ca Scirocco nu va permite sa va asumati niciun risc, fiind un model Volkswagen autentic. Ceea ce inseamna ca respecta cerinte stricte in domeniul calitatii, cu tehnologie de ultima generatie si o atentie deosebita acordata detaliilor. Ce inseamna aceste aspecte pentru dumneavoastra? Sportivitate maxima. Pentru un model compatibil fara restrictii pentru fiecare zi.

186: Beetle Cabrio, placerea de a conduce

Bucurati-va de libertate cu toate simturile In numai treisprezece secunde sunteti in legatura directa cu lumea. Aceasta este viteza cu care se deschide acoperisul la simpla apasare a butonului. Simtiti briza verii si bucurati-va de aerul curat care va mangaie pielea. Lasati vantul sa se joace in parul dumneavoastra si admirati peisajul in lumina crepusculara. Sau numarati stelele de pe cer.

187: Nu e nevoie sa iti faci cont pentru a simula examenul auto!

Nu trebuie sa indeplinesti toate conditiile puse de site-ul oficial! Poti avea acces la simulator printr-un singur click!

188: Volkswagen Polo, expresia propriei personalitati

Asumarea stilului de viata. Libertate individuala de actiune. Simbolul statutului sau pur si simplu o solutie pentru mobilitate. Indiferent de conceptia dumneavoastra fata de automobil – un lucru este cert – un autoturism este si ramane si un simbol. Alegeti o solutie inconfundabila: Volkswagen Polo.

189: Volkswagen Golf Plus - Un plus de design

Conceput pentru a arata bine. Sunteti obisnuit sa stabiliti prioritati? Cu Golf Plus este momentul sa va schimbati mentalitatea. Pentru ca acest model nu face niciun compromis. Numai dotari speciale. Disponibile in versiunea de serie: de exemplu plusul de sportivitate, eleganta si functionalitate.

190: Anvelope la preturi promotionale pe www.ave-intermed.ro

AVE Intermed Romania, 07.07.2010: AVE Intermed, unul dintre cei mai eficienti furnizori locali, atat de anvelope si dispozitive pentru echipamente industriale si de constructii, cat si de echipamente laterale, anunta prelungirea "Promotiei verii" la anvelope reconstruite la cald si la anvelope pentru uz industrial, pe toata durata lunii iulie 2010.


Pagina 19 din 31    1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21   22   23   24   25   26   27   28   29   30   31  
    imotrading.to | chequedejeuner.ro