Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact

Articole Automobile


171: PowerPack – Pachete revizie auto la preturi imbatabile

PowerPack este un concept nou in Romania, dezvoltat de Conex Distribution, si vine in sprijinul posesorilor de autoturisme care vor sa aiba garantia unei solutii de revizie auto sigure, complete si corecte din punctul de vedere al calitatii pieselor si al pretului platit.

172: Volkswagen Transporter castiga Premiul German pentru Autovehicule Comerciale

• Inca un succes pentru Volkswagen Autovehicule Comerciale: Intreprinzatori si mestesugari au ales Transporter drept cea mai buna masina de distributie • Premiul va fi inmanat pe data de 24 septembrie in cadrul expozitiei IAA pentru autovehicule comerciale

173: S-a fabricat modelul Scirocco cu numarul 100.000

Productie jubiliara la Volkswagen: s-a fabricat modelul Scirocco cu numarul 100.000

174: Passat Variant, frumos si spatios

Modelul Passat Variant este revolutionar. Designul ferm se remarca prin limbajul clar, armonios al formelor, care declanseaza emotii. Caracterul sau imbina intr-o inedita dimensiune dinamismul impresionant cu eleganta. O dimensiune care promite o experienta de neuitat la volan.

175: Noul Transporter Kombi - Flexibilitatea nu este singurul sau punct forte

Noul Transporter Kombi redefineste functionalitatea intr-o maniera moderna. De exemplu, bancheta de 3 locuri cu sistem modular de prindere, disponibila optional, poate fi montata pe oricare dintre randurile de scaune, in functie de cati pasageri doriti sa transportati. Spatiul ramas poate fi utilizat pentru incarcatura suplimentara.

176: Golf GTD, mai evoluat, mai putine emisii

Iata cum faceti sport inteligent Golf GTD este atat de inteligent, incat va puteti bucura deplin de latura sa sportiva. Pentru ca este echipat cu un motor diesel economic. Dar atentie: cu toate acestea, este foarte dinamic. Si functional. Si confortabil. Conditii optime pentru o conduita sportiva in fiecare zi.

177: ExamenAuto.net a ajuns la versiunea a 2-a!

Examen auto a ajuns la versiunea a 2-a si ofera acces gratuit la 11 sectiuni.

178: La Multi Ani, Opel Erebus – de 10 ani alaturi de Dumneavostra!

Opel Erebus implineste 10 ani! O varsta frumoasa, o varsta la care putem afirma cu mandrie ca am crescut si am acumulat multa experienta pe care ne bazam atunci cand venim in intampinarea Dumneavoastra, clientii nostri, pe care ii consideram inainte de toate cel mai important si cel mai valoros partener.

179: Caddy Maxi Life - Mare, mai mare, Maxi

Invitati si mai multi prieteni. Prin conceptul sau de spatiu interior si portbagajul foarte generos, Caddy Maxi Life ofera spatiu suficient pentru sapte persoane si bagajele lor. Chiar si in ultimul rand de locuri, pasagerii nu vor duce lipsa de spatiu - Caddy Maxi Life nu reprezinta numai o calatorie placuta, ci si un sistem spatios gandit pana in cele mai mici detalii.

180: CONFECTIONARI,REPARATII SI RECONDITIONARI ARCURI AUTO

REPARAM SI RECONDITIONAM ARCURI AUTO SPRINGURI SI TRATAMENTE TERMICE


Pagina 18 din 31    1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21   22   23   24   25   26   27   28   29   30   31  
    imotrading.to | chequedejeuner.ro