Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact

Articole Automobile


151: Noul Passat, sarm aparte

Sarm aparte: Noul Passat. Noul Passat ofera mai mult din toate: mai mult confort, mai multa placere de a conduce, mai mult caracter. Capacitatea sa de a face fata provocarilor cotidiene este exceptionala, atat pentru incitanta viata de familie, cat si pentru viata profesionala. Interiorul elegant cu dotarile de calitate superioara este creat pentru a va face sa va simtiti bine, indiferent de traseul parcurs. In curand veti putea comanda noul Passat la distribuitorul Dumneavoastra Volkswagen.

152: Oficial: start productie Noul Golf Cabrio in primavara 2011

Perspective bune de viitor pentru Volkswagen Osnabrück: start productie Noul Golf Cabrio in primavara 2011

153: Opel Meriva câştigă Volanul de aur 2010

Campionul flexibilităţii câştigă la categoria clasa compactă Berlin/Rüsselsheim. Opel Meriva a câştigat Premiul Volanul de aur 2010, călcând pe urmele autovehiculelor Opel în renumite competiţii auto internaţionale. Anul trecut, Astra a adus Volanul de aur acasă, la Rüsselsheim, imediat după ce Insignia fusese numită Maşina anului 2009. Este a 14-a oară când Opel câştigă Volanul de aur în cei 35 de ani de existenţă ai competiţiei.

154: Noul Caddy Kombi

Pentru fiecare sarcinã existã câte un expert: Noul Caddy Kombi.

155: Record de distanta - Volkswagen Passat BlueMotion parcurge 2457 kilometri cu un singur plin

Noul Volkswagen Passat BlueMotion condus de jurnalistul Gavin Conway, redactor la Sunday Times, a înregistrat un nou record Guinness World pentru distanþa parcursã de un autoturism de serie cu un singur plin de combustibil.

156: Noul Volkswagen Eos, imbunatatit substantial

In cea de-a zecea luna a anului, Volkswagen celebreaza deja cea de-a treisprezecea premiera de model: coupeul decapotabil de succes Eos are acum un design modernizat si a fost optimizat cu multe noi dotari.

157: Noul Sharan Trendline, avantaje clare

Mai mult spatiu indiferent de planurile Dumneavoastra: Sharan Trendline ofera flexibilitate la pret avantajos.

158: Opel Erebus – de 10 ani alaturi de Dumneavostra!

Opel Erebus a implinit 10 ani! O varsta frumoasa, o varsta la care putem afirma cu mandrie ca am crescut si am acumulat multa experienta pe care ne bazam atunci cand venim in intampinarea Dumneavoastra, clientii nostri, pe care ii consideram inainte de toate cel mai important si cel mai valoros partener.

159: Noul Volkswagen Caddy

Start-ul noii generaþii se dã în curând, cu motoare ºi mai economice, cu design nou, precum ºi cu un standard mai ridicat de siguranþã ºi funcþionalitate sporitã Noile motoare TDI ºi TSI Euro 5 reduc mult consumul, emisiile ºi costurile de utilizare Partea frontalã redesenatã conform noului ADN al design-ului Volkswagen Interior reconfigurat cu funcþionalitate ºi calitate optimizate Noua generaþie a sistemului ESP – în dotare standard pentru toate modelele

160: Amarok premiat cu International Pickup Award

Septembrie 2010: Volkswagen Autovehicule Comerciale câştigă cu Amarok primul trofeu internaţional decernat unui pickup: „International Pickup Award“. Nou introdusul premiu este decernat de acelaşi juriu care acordă şi prestigiosul premiul „Van of the Year“.


Pagina 16 din 31    1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21   22   23   24   25   26   27   28   29   30   31  
    imotrading.to | chequedejeuner.ro