Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact

Articole Automobile


141: Vanzari masini de oras

Daca locuiesti in oras si calatoresti destul de rar in tara, atunci nu ai nevoie de o masina de teren, ai nevoie de o masina de dimensiuni mici care sa iti fie usor de condus in traficul de zi cu zi.

142: Hyundai ix20 prezinta cea mai mare valoare reziduala a segmentului

Noul Hyundai ix20 este liderul segmentului sau in ceea ce priveste eficienta, siguranta… si acum, valoarea reziduala. Conform analizei desfasurate pe principalele piete europene, cel mai recent model Hyundai va retine un procent din pretul sau original mai mare decat cel al concurentilor.

143: Nico Tyres

Site dedicat achizitionarii de anvelope \, jenti si cauciucuri . De asemenea la cerere primiti informatii despre siguranta si ajutor in identificarea anveloper potrivite pentru autovehiculul dumneavoastra

144: Piese auto din masini dezembrate

Tinand cont ca previziunile astrologilor in ceea ce priveste starea vremii din iarna aceasta, nu sunt tocmai imbucuratoare, soferii din toata tara trebuie sa isi echipeze masinile corespunzator pentru vremea rea.

145: Rexton-inchirieri auto despre necesitatea anvelopelor de iarna

Desi au o importanta deosebita, anvelopelor de iarna nu li se acorda atentia cuvenita de catre posesorii de auto nici chiar in acest moment, cand starea drumurilor din Romania este de multe ori dezastruoasa si chiar daca legiuitorul a considerat ca echiparea autovehiculelor cu anvelope de iarna trebuie sa fie obligatorie.

146: Hyundai finalizeazã dezvoltarea noului autovehicul electric cu celule de hidrogen ix35 (FCEV)

- Îmbunãtãþire substanþialã a consumului de carburant ºi a autonomiei. - Pânã la 650 km parcurși cu o singurã încãrcare, similar unui autovehicul alimentat cu benzinã. - Producþia în serie programatã sã demareze în 2015.

147: Noul Volkswagen Sharan, o noua dimensiune a spatiului

Proiectat inteligent: Noul Sharan ofera mult loc care poate fi utilizat extraordinar de flexibil.

148: Taxa auto se va majora de la 1 ianuarie cu până la 50%. Vezi cât vei plăti, în funcție de mașina pe care o ai

Ministrul Mediului, Lszlo Borbely, a declarat că taxat auto se va majora cu 25%-50% de la 1 ianuarie, pentru stopa intrarea, în Romania, a maşinilor second-hand care poluează și pentru a reduce cheltuielile pentru casarea mașinilor second-hand.

149: Cel mai tare site de anunturi auto ! Site Vanzari Auto

Publica un anunt sau cauta o masina Simplu, Repde si Gratuit pe www.index-pagini-web.ro

150: Piese auto OEM sau piese auto aftermarket?

Aftermarket, OEM, piese de schimb - vezi aceste cuvinte în aproape toate magazinele online piese auto. Ce inseamna acesti termeni?


Pagina 15 din 31    1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21   22   23   24   25   26   27   28   29   30   31  
    imotrading.to | chequedejeuner.ro