Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact

Articole Automobile


131: Anunturi Auto cu Masini de Vanzare

In articolul urmator va voi prezenta cateva aspecte interesante legate de ceea ce inseamna anunturi auto pe piata online din Romania si cum sa-ti alegi masina dorita.


132: Hyundai semneaza parteneriatul cu Vodafone in vederea dezvoltarii tehnologiilor de comunicare dedicate clientilor auto europeni

- Hyundai colaboreaza cu Vodafone – unul dintre cei mai mari operatori de telefonie la nivel mondial – in vederea dezvoltarii de noi servicii si tehnologii de comunicare in piata auto. - Asocierea tehnologiei auto si IT va deriva intr-o noua gama de servicii pentru posesorii de autovehicule. - Colaborarea va genera noi oportunitati pentru activitatea Hyundai.

133: Hyundai ix20 a obtinut punctajul maxim de 5 stele la testele Euro NCAP

Hyundai ix20, noul MPV din segmentul B al marcii, a obtinut punctajul maxim de 5 stele la testele Euro NCAP - organizatie independenta care se ocupa cu evaluarea nivelului de siguranta al vehiculelor disponibile pe piata europeana. Acest rezultat atesta faptul ca modelul ix20 este unul dintre cele mai sigure vehicule din segmentul sau si unul dintre putinele care au reusit sa obtina 5 stele.

134: Modelul de referinta i40 poarta Hyundai catre noi orizonturi in Europa

Hyundai este hotarata sa transforme felul in care acest brand a fost privit in mod traditional in Europa, prin lansarea lui i40, un model complet nou si foarte dinamic, ce va fi dezvaluit in premiera mondiala la Salonul Auto de la Geneva.

135: Un nou inceput pentru Hyundai in clasa mini – Hyundai i10 facelift

Dupa ce a incheiat anul 2010 pe podiumul celor mai bine vandute modele ale clasei A, Hyundai i10 propune acum publicului o noua versiune facelift.

136: FOI DE ARCURI AUTO-LAMELARE

SC ALERT ARC SRL OFERA URMATOARELE SERVICII; *Reparatii , confectionari si reconditionari arcuri auto,lamelare si elicoidale in sistem de urgenta. *Springuiri caliri si tratamente termice *Suplimentari foi de arc schibam arcuri fata -spate pt autoturisme, utilitare microbuze etc

137: Hyundai Auto Romania introduce garantia transferabila de 5 ani pentru intreaga sa gama

Hyundai Auto Romania, importatorul marcii in Romania si parte a Grupului Tiriac, introduce incepand cu data de 15 ianuarie 2011 garantia transferabila in limita a cinci ani de utilizare pentru intreaga sa gama. Decizia aliniaza serviciile post-vanzare Hyundai la 5 ani de garantie – una dintre cele mai bune oferte curente ale pietei auto.

138: Prototipul crossover Hyundai Curb isi face debutul in cadrul Salonului Auto de la Detroit

Centrul de design Hyundai din California si Hyundai Motor America au anuntat premiera mondiala a prototipului Hyundai Curb, in cadrul unei conferinte de presa la Salonul Auto International de la Detroit. Curb este un model de tip Urban Activity Vehicle (UAV) compact, pentru generatia urmatoare de clienti Hyundai. Curb este de asemenea o platforma de testare pentru viitoarele tehnologii Hyundai Blue Link™ si conectivitate auto.

139: Revolutionarul Veloster este prezentat pe scena internationala

Noul model Hyundai Veloster coupe cu trei usi a fost prezentat in premiera mondiala la Salonul Auto International Nord American 2011.

140: Livia Tavaluc si Mirela Chirila sunt pasionate de masinile de curse

Picanterii din lumea mondena.Ce mai fac Livia Tavaluc si Mirela Chirila


Pagina 14 din 31    1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21   22   23   24   25   26   27   28   29   30   31  
    imotrading.to | chequedejeuner.ro