Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact

Articole Automobile


111: Piese noi vs. piese second hand originale

O mica comparatie intre piesele noi ( chinezarii ) vs. piesele second hand originale

112: Motor de cautare de piese auto pe onlinul romanesc

Toti cei care detinem un autoturism si ajungem sa avem nevoie de anumite componente pentru masina ,ne confruntam foarte des cu lipsa de informatii si identificarea acestora.

113: Oferte promotionale pentru masina ta

Ti s-a stricat ambreiajul la masina si cauti un prêt cat mai bun, fara sa faci rabat la calitate? Se apropie timpul sa faci revizia periodica? Ti s-au uzat anvelopele si trebuie sa le inlocuiesti? Pleci in concediu cu masina si ai nevoie de un gps? Iti expira asigurarea si ai nevoie de o noua polita de asigurare rca?

114: Ce este Blow Off Valve ( BOV )

Despre Blow Off Valve ( BOV ). Notiuni introductive legate de BOV pentru motoarele supraalimentate.

115: Unde gasesti piese auto originale si ieftine?

Piata auto romaneasca se caracterizeaza printr-o rata ridicata de crestere comparativ cu pietele tarilor invecinate.

116: istoria

istoria auto ...piese auto, istoria auto si pieselor auto a masinilor si a automobilelor

117: istoria auto

Istoria automobilului începe în 1769, o datã cu crearea automobilului cu motorului cu abur și care putea transporta persoane la bord.[1] În 1806, apar vehiculele dotate cu motoare cu ardere internã care funcționau cu combustibil lichid. În jurul anului 1900, apar și vehiculele cu motor

118: Cum sa-mi pregatesc masina pentru iarna?

Cum sa-mi pregatesc masina pentru iarna si/sau concediu de iarna? Ce trebuie sa contina revizia auto de iarna?

119: Cauciucuri de Iarna - O Necesitate

In acest articol iti vom prezenta atat importanta utilizarii anvelopelor de iarna, precum si cateva informatii interesante privind acest tip de pneuri pentru autoturismul tau.

120: Ce este invertorul auto ?

Invertorul auto reprezinta un dispozitiv ce poate servi la alimentarea diferitelor aparate electrice ce folosesc o tensiune de 220V chiar in habitaclul automobilului. Astfel laptopul, telefonul mobil, cafetiera, fierbatorul, aparatul electric de barbierit ori alte asemenea obiecte utile se vor putea conecta la acest dispozitiv. Invertorul auto face posibil acest lucru datorita capacitatii sale de a transforma curentul continuu in curent alternativ. Acest dispozitiv dispune de regula de o priza schuko ce serveste cu succes la conectarea aparatelor electrice prin intermediul propriului stecher. Prin urmare limitarea impusa de prizele tip bricheta auto se va elimina sporind astfel gradul de confort in autovehicul.


Pagina 12 din 31    1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21   22   23   24   25   26   27   28   29   30   31  
    imotrading.to | chequedejeuner.ro