Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact

Articole Automobile


101: Succesul Michelin, dezvoltarea continua a anvelopelor

Michelin, cel mai mare producator de anvelope auto s-a impus prin dezvoltarea continua a anvelopelor. Caucicurile Michelin ofera o franare mai eficienta si un consum redus de benzina sau motorina. Din grupul Michelin fac parte si companiile Kleber sau BF Goodrich, 2 marci de anvelope cunoscute prin raportul bun calitate/pret.

102: Statii radio si utilitatea acestora

De ce trebuie sa avem o stati cb in autoturismul nostru?

103: Ti-ai montat anvelope de vara ?

Odata ce sezonul rece se indeparteaza toti conducatorii auto trebuie sa isi monteze anvelope de vara pe masini. Acest lucru este obligatoriu pentru a face calatorii in siguranta. Doar cauciucurile de vara asigura o aderenta buna a masini in curbe sau in situatia in care este nevoie sa opriti masina rapid.

104: Suzuki Splash

Cei de la Suzuki au tinut neaparat sa ne impresioneze cu modelul Suzuki Splash.In afara de Grand Viatara, SX4 Sedan si Jimny care sunt fabricate in Japonia, celelalte modele SX4, Swift si noul Splash sunt fabricate in Ungaria, iar acesta din urma fiind adus spre comercializare in Romania incepand cu luna iunie.

105: Statii radio

Ce sunt statiile cb si la ce folosesc ele?Aflati toate raspunsurile la intrebarile dvs.

106: Inchiriaza masini in toata Romania

Bine ati venit la inchirieri masini Sibiu, cel mai bun serviciu online de rent a car in Romania. Cautati masini de inchiriat in Sibiu? Noi suntem solutia cea mai buna si cea mai ieftina. Avem preturi promotionale pentru inchirieri masini Sibiu cu reduceri de 10% pana la 31 Martie 2012 pentru Dacia Logan si Opel Astra.

107: Inchiriaza masini in Sibiu

Bine ati venit lainchirieri masini Sibiu, cel mai bun serviciu online de rent a car in Romania. Cautati masini de inchiriat in Sibiu? Noi suntem solutia cea mai buna si cea mai ieftina.

108: Inchirieri masini sibiu

Inchirieri Masini Sibiu - Reducere la inchirieri masini in Sibiu. Inchirieri auto in Sibiu si in toata Romania.

109: Inchirieri Masini Ploiesti

Pentru servicii de inchireri masini, fie ca aveti nevoie de o masina in Ploiesti sau in oricare alt oras important din tara, vizitati-ne website-ul: www.inchirierimasiniploiesti.ro, pentru mai multe informatii in legatura cu oferta si serviciile noastre de inchirieri auto.

110: Renault Clio

Noua varianta Clio de la Renault isi va face aparitia anul acesta.


Pagina 11 din 31    1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21   22   23   24   25   26   27   28   29   30   31  
    imotrading.to | chequedejeuner.ro