Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact

Articole Automobile


1: Cum alegem masina pentru inchiriat

Gandeste-te la locurile pe care vrei sa le vizitezi. Cum sunt drumurile in acea locatie? Daca sunt sosele cu gropi si denivelari sau daca trebuie sa ajungi pe drumuri neasfaltate (in apropiere de o manastire de exemplu sau in apropiere de o padure, cascada etc) alege o masina rezistenta.

2: Cu ce masina se poate ajunge in Sibiu

La fel precum celelalte orase mari ale tarii noastre si Sibiul dispune de un cochet si foarte frumos aeroport. Acest lucru este un avantaj extraordinar, deoarece cei care doresc sa ajunga in Sibiu o pot face extrem de usor, bineinteles cu ajutorul nostru: http://www.rentacar-aeroport-sibiu.ro/.

3: Cum sa conduci pe ceata

In tara noastra exista 4 anotimpuri. In acest sens in perioada celor 2 anotimpuri ( Toamna si Primavara ), in special in cursul diminetilor se formeaza un fenomen meteo destul de periculos, adica ceata.

4: Opel GT, masina perfecta pentru circuit

Mai toate firmele auto care se respecta au scos cate un model GT. Trebuie precizat faptul ca modelele GT sunt special facute pentru alergarea pe diversele circuite din toata lumea.

5: ZIUA PORTILOR DESCHISE LA TRW AUTOMOTIVE BAIA MARE

TRW Automotive Baia Mare organizeaza sambata, 31 mai, in intervalul orar 10.00-13.00, Ziua Portilor Deschise. La acest eveniment sunt asteptati sa participe toti angajatii TRW, alaturi de copiii lor, dar si toti baimarenii care vor sa afle cum se fabrica, la cele mai inalte standarde, volane pentru unul dintre cei mai mari furnizori de automobile din lume.

6: Unde se gasesc cele mai ieftine masini de inchiriat

De o masina toata luma are nevoie la un moment dat. Cu toate ca toata lumea are nevoie de un autoturism, nu toti isi pot permite achizitionarea unuia.

7: Promotiile la automobile – ceva ce nu trebuie sa ratezi!

Ponturi privind achizitia unui autoturism nou la un pret avantajos.

8: Rent a car: ce trebuie sa stii

De multe ori inchirierea unei masini pare solutia ideala, insa inainte de a inchiria o masina terbuie sa ne informam temeinic si sa avem grija la ce firma apelam. In acest articol vor fi prezentate informatii utile ce trebuit stiut la inchirierea unei masini.

9: Dezmembrari Auto Arad

Dezmembrari Auto Arad- site dedicat persoanelor care doresc sa achizitioneze piese auto din dezmembrari.

10: Retailer-ul online MotorVIP a lansat primul showroom de piese auto si accesorii tuning

MotorVIP, unul dintre principalele magazine online care comercializeaza piese auto si accesorii tuning din Romania, a investit 130.000 de euro in achizitia si amenajarea unui showroom auto ultramodern in Sebes, judetul Alba. Aceasta este prima investitie realizata de retailer-ul online MotorVIP, incepand cu toamna acestui an fiind vizate noi deschideri de magazine in mai multe orase mari din tara.


Pagina 1 din 31    1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21   22   23   24   25   26   27   28   29   30   31  
    imotrading.to | chequedejeuner.ro