Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact
Articole Online | Director Comunicate de presa » Vehicule » Anvelope second hand vs anvelope noi

Anvelope second hand vs anvelope noi

Format PDF | Tipareste

Patru cauciucuri de iarna noi, mai ieftine, costa intre 1.200 si 1.400 de lei, o suma destul de mare pentru buzunarul romanului. Asa ca soferii au gasit o solutie mai ieftina, anvelopele la mana a doua, importate mai ales din Germania si Austria, care se vand si cu 80 de lei bucata. Potrivit reprezentantilor producatorului Michelin, masinile second-hand sunt dotate cu anvelope uzate, care sunt inlocuite mult mai repede decat in cazul automobile lor noi "Intr-un fel au evoluat vanzari le de anvelope pentru auto turism e si camionete si altfel cele pentru camioane. Nu este un secret faptul ca piata de camioane a inregistrat o scadere mai mare. Piata de anvelope nu a avut aceeasi prabusire ca si piata vanzarilor de auto vehicule ", a spus Alina Ghica, director de marketing al Michelin De preferat este sa-ti cumperi anvelope noi pentru masina ta. Insa este un cost destul de mare, pe care nu toti ni-l permitem. Daca alegi sa iei cauciucuri la mana a doua, uita-te la starea interioara a cauciucului, starea exterioara si profilul anvelopei.
Despre autor

http://anvelopesecondhand.net/ Anvelope second hand de toate marimile 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, atent selectionate in depozitele noastre din Bucuresti


Despre articol
Autor: Vizitator
Numar de vizualizari: 698
Numar de cuvinte: 175Nota: Nu a fost notat

Comentarii

Nu exista comentarii pentru acest subiect.

Adauga un comentariu

Ne pare rau, nu aveti posibilitatea sa adaugati comentarii. Pentru a putea lasa parerea dvs. va rugam sa va autentificati.

    imotrading.to | chequedejeuner.ro