Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact

Vehicule: Lista de subcategorii


Automobile
Barci
Masini de teren
Motociclete

Articole Vehicule


1: Sfaturi de la expertii motorvip.ro - Ce trebuie sa stii despre electrice auto si piese auto

Daca ai montat vreodata piese auto second-hand pe vehiculul tau, este posibil sa fi patit cateva lucruri pe care vrei acum sa le uiti.

2: De ce oamenii prefera firmele de rent a car

Firmele de inchirieri auto se afla printe firmele preferate de catre majoritatea populatiei din tara noastra. Incetul cu incetul, firmele de rent a car au castigat increderea clientilor, iar acest lucru este extrem de benefic atat pentru firme cat si pentru client.

3: Cotiera auto - un element indispensabil si foarte util atat in urban cat si in extra urban.

Ce trebuie sa stiti despre cotiera masinii dvs, si de ce sa o utilizati.

4: Anvelope second hand vs anvelope noi

Nu va permiteti niste anvelope noi pentru masina dumneavoastra? Ati dori anvelope second hand la un pret mic? Ati ajuns exact unde trebuie! Criza financiara ne-a afectat pe toti si ne-a facut sa fim mai putin dispusi sa cheltuim, fie si pentru intretinerea masinii personale sau achizitionarea de anvelope, chiar si second hand.

5: Depozit online de anvelope vara, anvelope iarna

Credeti ca s-au epuizat toate stocurile de anvelope pentru sezonul cald? La Marso nu conteaza in ce sezon esti, la noi orice tip de anvelopa cauti o gasesti in orice anotimp sa fim. Firma noastra dispune de oferte bogate de anvelope vara chiar si spre finalul sezonului, si chiar mai mult, avem anvelope la oferte speciale.

6: Mercedes Vito Traveliner

Vito Traveliner suporta rutina zilnica cu maxima eficienta. Este destul de spatios pentru tine si familia ta si chiar poate fi folosit cu usurinta in afacerile de transport chiar daca nu e ata de mare ca busurile si autobuzurile.

7: Volkswagen este cea mai asigurata marca din Romania

Generali PPF HOLDING a realizat de curand un nou studiu privind asigurarea auto in Europa Centrala si de Est, publicand ulteriori datele despre marcile auto cu cea mai mare acoperire RCA.

8: S-au facut noi schimbari in codul rutier

Permisul de conducere categoria B este valabil 10 ani dar, dacă până acum reînnoirea înainte de data expirării se făcea doar în urma unui drum la Poliţie, o nouă lege vine să schimbe acest lucru. Reînnoirea se va face doar în urma unui control medical.

9: Ponturi pentru asigurarea CASCO

1) Contributia personala: Contributia personala sau fransiza CASCO este suma pe care tu o platesti in caz de accident inainte ca asiguratorul sa completeze cu suma necesara ramasa. Daca alegi sa ai o contributie mai mare ar trebui sa platesti mai putin asigurarea casco.

10: Noua serie de baterii auto Varta Silver Dynamic

O noua serie de baterii auto a fost lansata de cunoscutul producator Varta - acestea vizeaza autoturismele cu motoare puternice si numerosi consumatori electrici - Varta Silver Dynamic


Pagina 1 din 4    1   2   3   4  
    imotrading.to | chequedejeuner.ro