Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact

Turism: Lista de subcategorii


Agentii de turism
Hoteluri
Pensiuni

Articole Turism


61: Pluna Airways anuleaza serviciile de zbor catre Chile

Conducerea companiei aeriene Pluna Airways a anuntat ca ultimul zbor catre Chile a rulat in data de 10 iunie si ca nu au in plan reintroducerea cursei in programul de zbor.

62: Poiana Brasov - cea mai buna statiune de schi din Romania!

Valea Prahovei este preferata de catre iubitorii de schi din tara si strainatate, insa Poiana Brasov ocupand, in mod sigur, primul loc in preferintele lor, atunci cand vine vorba despre Romania. Aceasta popularitate se datoreaza nu doar accesibilitatii acestei statiuni montane, ea aflandu-se la doar 140 de kilometri de Bucuresti, dar si partiilor de schi si comunitatii ce a fost dezvoltata aici, care este bogata in oferte de cazare.

63: Blue Air a lansat programul de zbor pentru vara 2013

Compania aeriana Blue Air a anuntat ca a lansat programul de zbor pentru vara 2013, iar pasagerii pot deja sa rezerve bilete de avion ieftine pentru vacantele lor.

64: Sfaturi pentru seara de Revelion petrecuta in alta tara

O gura de aer proaspat, nou este revigoranta. Sarbatorile in tara sunt placute: aerul lor spune “acasa”, obiceiurile milenare nu sunt uitate, si... inca isi mai pastreaza din farmec.

65: Air Lease a comandat avioane Boeing in valoare de 7.2 miliarde de dolari

Conducerea Boeing a primit de curand o comanda din partea companiei aeriene Air Lease pentru a livra 75 de aeronave model 737.

66: Avantajele unui Revelion in Antalya

Daca nu te-ai gandit inca unde sa petreci Revelionul, iti sugeram Antalya. Situata in sudul Turciei pe tarmul Marii Maditeraneene la poalele Muntilor Taurus, statiunea ramane o destinatie preferata de turisti atat vara cat si iarna. Acest lucru se intampla datorita climei mediteraneene deosebit de blanda. Ocrotita de Muntii Taurus care nu permit trecerea curentilor de aer rece iernile pot avea aici si temperaturi de pana la nouasprezece grade Celsius. Cu o medie de aproximativ cincisprezece grade Celsius in plus fata de Romania, Antalya ramane ospitaliera tot timpul anului. Asadar, daca ideea de a petrece Revelionul la poalele Muntilor Taurus pe malul Marii Mediteraneene iti surade, iti vom dezvalui in continuare avantajele unui Revelion aici.

67: 5 destinatii de zbor preferate ale romanilor

Pe o piata in care numarul portalurilor specializate in comercializarea online a biletelor de avion este intr-o continua crestere, cu un rulaj de aproximativ cinzeci de milioane de euro pe an, se poate sustine ferm, ca romanii calatoresc intr-un numar din ce in ce mai mare. In multe dintre cazuri destinatiile de zbor sunt alese in urma unei atente informari atat la agentiile de turism cat si in mediul online. Obiectivele turistice ce pot fi vizitate alaturi de atractiile specifice.fiecarei destinatii, costul biletului de avion sau cel al cazarii, pot fi de multe ori reperele ce influenteaza directia de zbor a celor mai multi dintre noi.

68: Top 10 activitati obligatorii in Venetia

Inainte de a incepe sa va insirui activitatile interesante din Venetia, vreau sa va spun ca puteti ajunge aici, fie cu autocarul unei companii de transport persoane fie cu avionul ori cu masina personala. Distanta de parcurs este de peste o mie patrusute de kilometri. Autocarul poate reprezenta o varianta mai ieftina fata de un zbor cu avionul, in schimb durata calatoriei cu avionul va fi net superiora celei cu autocarul. City break-ul insa poate fi o solutie ideala pentru a beneficia la maxim de avantajele descoperirii atractiilor turistice din Venetia.

69: Vacanta in fiecare luna

Angajatii tai se plang de: Sarcini prea multe? Ore suplimentare neplatite? Weekend-uri lucrate? Sunt nemultumiti de salariul prea mic primit pe luna? Te confrunti cu situatii delicate? In firma ta e un dute-vino? Angajatii vin si pleaca? Departamentele nu se inteleg intre ele? Nereaspectarea unei sarcini se termina cu aruncare pisicii moarte in curtea vecinului? Subaltenii tai isi petrec ziua de munca pe messenger? Isi fac planuri de vacanta, dar se plang ca n-au bani nici pentru intretinere? Motiveaza-ti angajatii! Fa-i mai responsabili! Arata-le ca sunt cei mai importanti in firma! Ofera-le motive sa devina cooperanti si competitivi in acelasi timp! Motiveaza-ti angajatii cu un mini sejur sau o excursie pe luna! Un bonus in bani e binevenit. Prima o primesti o datã pe an. Banii se cheltuie repede. Rareori iti mai aduci aminte pe ce i-ai cheltuit, daca nu uiti chiar ca i-ai avut. O excursie ti-o amintesti insa toata viata. Nu uiti cu cine ti-ai petrecut sejurul, Ce pasiuni nebanuite are colegul tau de birou, Ce locuri ai vizitat, Si mai ales, cine ti-a facut acest cadou...

70: Ce sunt pachetele turistice pentru seniori?

Pachetele turistice pentru seniori sunt oferte speciale la preturi avantajoase ce se adreseaza in special persoanelor peste cinzeci de ani. In ultimii ani aceste pachete au inregistrat un real succes, fiind accesate de catre publicul carora se adreseaza dar si de catre copiii acestora sub forma unui foarte apreciat cadou.


Pagina 7 din 21    1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21  
    imotrading.to | chequedejeuner.ro