Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact

Turism: Lista de subcategorii


Agentii de turism
Hoteluri
Pensiuni

Articole Turism


31: orasul focsani

Asezare veche pe unde trecea catre SFARSITUL SECOLULUI al XV-lea drumul care facea legatura intre tarile romane

32: flora padurii viisoara

Actualul trup de PADURE,VIISOARA,este o relicva a vechilor codri de stejar ce populau nisipurile de origine fluviatila de pe malul drept al Calmatuiutui, ce a favorizat inaintarea silvostepei adanc in stepa,pana aproape de varsarea Calmatuiului in Dunare.

33: Cazare la Pensiune: comunitatea turismului de pensiune in plina dezvoltare

Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri (FNTM) a anuntat astazi, 24 octombrie 2013, rezultatele proiectului “Intreprinzatori in turism – Pensiuni in Romania”, desfasurat la nivel national intre februarie 2011 si octombrie 2013.

34: Sfaturi pentru calatorii cu taxiul in siguranta

Indiferent ca sunteti turist sau calatoriti in interes de serviciu, indiferent ca va aflati intr-un oras necunoscut sau intr-o tara straina, veti apela cu siguranta cel putin o data la serviciile unor companii de taximetrie. Pentru ca totul sa se desfasoare in siguranta pentru dumneavoastra si pentru ca nimic sa nu va strice calatoria, NEI Guard va prezinta cateva sfaturi:

35: Cele mai dramatice piste din lume

Sosirea pe aeroport este un eveniment inedit. Motiv in plus pentru care ar merita incercata rezervarea unor zboruri la unul din aceste terminale de mai jos si n-ar strica si o asigurare de calatorie.

36: Cheque Dejeuner te trimite in vacanta

Accesarea acestor tichete de vacanta prezinta numeroase avantaje atat pentru salariat, cat si pentru angajator. Acesta din urma, are posibilitatea sa isi pastreze echipa, sa o determine sa fie mai motivata si in acelasi timp multumita, salariatul fiind mult mai dedicat.

37: Turismul in Cluj Napoca

Cluj Napoca este un oras cu un caracter socio-cultural ridicat, oferind obiective turistice de mare importanta, unitati de cazare pentru toate buzunarele si evenimente dintre cele mai diverse care atrag anual zeci de mii de tursti. Odata cu dezvoltarea economica si investitiile facute in Cluj Napoca, sectorul turistic a cunoscut o ascensiune semnificanta. Au fost facute investitii in reamenajarea spatiilor pietonale si in dezvoltarea infrastructurii pentru a putea facilita accesul intre punctele importante din Cluj Napoca.

38: NAPOLI – un oras plin de istorie

Dupa parerea noastra Italia, este o ţară în care oriunde te-ai duce ai ce vizita si ce vedea…istoria este la tot pasul. Daca alegeti sa va petreceti vacanta in Napoli, golful Napoli este poate cea mai frumoasa vacanta petrecuta intr-un loc din Italia.

39: British Airways ofera noi zboruri catre Ibiza

Odata cu lansarea orarului de vara, compania aeriana British Airways adauga si zboruri catre alte destinatii spaniole populare, inclusiv de pe Heathrow catre Palma (incepand din 31 martie), de pe Gatwick catre Lanzarote (incepand din 31 martie) si zboruri catre Tenerife de pe Aeoportul Gatwick (incepand din 29 martie).

40: Oportunitate pentru actualii si viitorii intreprinzatori in turism

S-a dat startul la inscrieri pentru a doua serie de cursanti in Programul de educatie „Intreprinzatori in turism – Pensiuni in Romania”.


Pagina 4 din 21    1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21  
    imotrading.to | chequedejeuner.ro