Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact

Turism: Lista de subcategorii


Agentii de turism
Hoteluri
Pensiuni

Articole Turism


171: Locuri de vizitat in Moldova

De ce Moldova merita sa fie vizitata? e la Hotel Bella Donna/ www.hotelbelladonna.md Welcome! De ce Moldova? R.Moldova este situata intre Nistru si Marea Neagra la Vest, la Nord riurile Nistru si Ceremus si la Sud fluviul Dunarea,riurile Milcov, Putna si Siret. Aflindu-se in Sud-Estul Europei, Moldova are granite cu Romania la Vest, iar la Nord, Sud si Est vecineaza cu Ucraina. e la Hotel Bella Donna/ www.hotelbelladonna.md Welcome! De ce Moldova? R.Moldova este situata intre Nistru si Marea Neagra la Vest, la Nord riurile Nistru si Ceremus si la Sud fluviul Dunarea,riurile Milcov, Putna si Siret. Aflindu-se in Sud-Estul Europei, Moldova are granite cu Romania la Vest, iar la Nord, Sud si Est vecineaza cu Ucraina.e la Hotel Bella Donna/ www.hotelbelladonna.md Welcome! De ce Moldova? R.Moldova este situata intre Nistru si Marea Neagra la Vest, la Nord riurile Nistru si Ceremus si la Sud fluviul Dunarea,riurile Milcov, Putna si Siret. Aflindu-se in Sud-Estul Europei, Moldova are granite cu Romania la Vest, iar la Nord, Sud si Est vecineaza cu Ucraina. e la Hotel Bella Donna/ www.hotelbelladonna.md Welcome! De ce Moldova? R.Moldova este situata intre Nistru si Marea Neagra la Vest, la Nord riurile Nistru si Ceremus si la Sud fluviul Dunarea,riurile Milcov, Putna si Siret. Aflindu-se in Sud-Estul Europei, Moldova are granite cu Romania la Vest, iar la Nord, Sud si Est vecineaza cu Ucraina. e la Hotel Bella Donna/ www.hotelbelladonna.md Welcome! De ce Moldova? R.Moldova este situata intre Nistru si Marea Neagra la Vest, la Nord riurile Nistru si Ceremus si la Sud fluviul Dunarea,riurile Milcov, Putna si Siret. Aflindu-se in Sud-Estul Europei, Moldova are granite cu Romania la Vest, iar la Nord, Sud si Est vecineaza cu Ucraina.

172: Turismul in Moldova si sarbatoarea de Pasti

Ouale rosii, carnea de miel, pasca si cozonacul , vinul rosu si mirosul imbatator de flori de primavara ne reaminteste de sarbatoarea religioasa si multastepatata- Sfintele Pasti, de parintii ce ne asteapta acasa,de bucatele traditionale moldovenesti, de traditiile si obiceiurile familiare, de plaiul natal, de traditiile si obiceiurile poporului mldovenesc, de o tarisoara micuta, din estul Europei –Moldova.

173: Evenimentul care a nelinistit intreg continentul European,inclusiv si Republica Moldova(Vulcanul din Islanda)

Aeroporturile cele mai aglomerate ale Europei au fost inchise.In R.Moldova de asemenea toate cursele au fost anulate.

174: Eveniment cea tulburat atit intreg continent European cit si Republica Moldova.

Tulburari produse din cauza Vulcanului din Islanda.Consecintele economice si turistice ce au avut loc atit in R.M. cit si intreg continent European.Discirfearea pierderilor majore ce au afectat economia tarilor.

175: Pastele-sarbatoarea primaverii

Ouale rosii, carnea de miel, pasca si cozonacul , vinul ros si mirosul imbatator de flori de primavera ne reaminteste de sarbatoarea religioasa si multastepatata- Sfintele Pasti sau cum se mai zice -Invierea lui Isus Hristos.

176: HOTEL

SO NICE... AND SO BEAUTIFUL... HOTEL...I HAD A LASTING IMPRESSION

177: Tichetele de vacanta, conditionate de profitul firmei

Cititi despre vacante cu tichete de vacanta.

178: tichete de vacanta

Cheque vacances, pentru vacante romanesti. Datorita unei campanii de dezvolatare a turismului romanesc, Ministerul Turismului le-a propus societatilor sa le acorde angajatilor lor tichete de vacanta, utilizabile numai pe teritoriul Romaniei.

179: Cum putem atrage mai multi turisti straini prin intermediu internetului?

-Adaugarea anunturilor in limba respectivei tari. Va puteti traduce anunturile in limba engleza, franceza, spaniola, etc...Introduceti descrierea si cuvintele cheie in limba respectiva. In acest fel motoarele de cautare vor afisa mai usro rezultate catre o destinatie din Romania.

180: Ghid de informatii despre Tunisia

Un ghid complet, cu fotografii, video si informatii despre Tunisia.


Pagina 18 din 21    1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21  
    imotrading.to | chequedejeuner.ro