Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact

Turism: Lista de subcategorii


Agentii de turism
Hoteluri
Pensiuni

Articole Turism


161: Ghid de calatorie in zona rurala a Indiei

India este un continent de peisaje uluitoare, litorale pline de viata si dealuri inverzite. Este a saptea tara ca marime (dupa suprafata geografica) si reprezenta o diversitate de oameni ce au limbi si culturi diferite. Fiecare loc este infrumusetat de cultura si mostenirea unica, oferind o mare diversitate de lucruri interesante pentru vizitatori.

162: De ce ar trebui sa mergeti intr-un safari african

Exista nenumarate modalitati de a va petrece vacanta in lumea din prezent. Calatoria cu avionul face posibil sa ajungeti aproape oriunde in lume in treizeci de ore sau chiar mai putin. Parcul local sau statul de vizavi nu mai sunt singurele variante rezonabile de a ne petrece vacanta. Putem sa mergem pe nave de croaziera uriase si sa exploram frumusetea marilor sau putem sa ne petrecem vacanta intr-o cabana uitata undeva in varful muntilor. Este chiar posibil si rezonabil sa mergem intr-un safari african in vacanta urmatoare.

163: Zboruri spre Bangkok

Orasul Bangkok este bogat in traditii culturale si spirituale si un centru pentru mediul politic, comercial si educational de asemenea. Este o metropola tropicala cu temperaturi calduroase si ploi ocazionale, oferind atmosfera potrivita pentru a creste fructe si flori tropicale exotice.

164: Vacante la Istambul

Istambul este usor calduros si umed intre lunile mai si septembrie. Orasul are un procent de umiditate de aproape 79%. Iernile incep din octombrie si dureaza pana in aprilie. Orasul primeste majoritatea precipitatiilor si zapezii in timpul lunilor decembrie, ianuarie, februarie si martie.

165: Florida Keys

Atunci cand oamenii intreaba de atractii interesante de vazut in zona sudica a Floridei, incluzand Fort Lauderdale si Miami, ii sfatuiesc sa incerce sa petreaca ceva timp in Florida Keys.

166: Calatorie la Cozumel, in Mexic

Pentru o mare perioada de timp Cozumel a fost o insula oarecum adormita care nu primea prea multi vizitatori, pana cand Jacques Cousteau a facut un documentar despre ea dupa ce a descoperit locurile de scufundat de talie mondiala din reciful Palancar din apropiere.

167: Vizitati Roma – un oras istoric

Aveti o pasiune pentru istorie? Sunteti interesat de arhitectura antica si temple? Va fascineaza activitatile vechi si legendare? Daca e cazul, trebuie neaparat sa explorati taramurile antice ale Romei, cel putino data in timpul vietii dumneavoastra.

168: Sfaturi despre ce ar trebui sa aveti la dumneavoastra cand mergeti in excursii montane

Iata cateva sugestii pentru echipamentul dumneavoastra de vacante si excursii montane. Aceasta nu este intentionata a fi o lista completa, ci doar un ghid care sa va dea cateva idei.

169: O-zone "Dragoste din tei", si Hotelul Bella Donna,

Ea este o ţară mică, în Europa de Sud-Est, populaţia de aproape 4 milioane, nimic special in general, dar curiozitatea mea nu inceta... Ani mai târziu, eu totusi am venit în Moldova ... în perioada anului când infloreste teiul.

170: Î-çîíå “ Dragoste din tei” è ãîñòèíèöà Áåëëà Äîííà.

Ea este o ţară mică, în Europa de Sud-Est, populaţia de aproape 4 milioane, nimic special in general, dar curiozitatea mea nu inceta... Ani mai târziu, eu totusi am venit în Moldova ... în perioada anului când infloreste teiul


Pagina 17 din 21    1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21  
    imotrading.to | chequedejeuner.ro