Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact

Turism: Lista de subcategorii


Agentii de turism
Hoteluri
Pensiuni

Articole Turism


151: Moldova-infoturistica! 5 locuri care merita de vazut! De la Hotel Bella Donna/ www.hotelbelladonna.md Welcome! De ce Moldova?

Cricova, Soroca, pestera " Emil Racovat", Suta de movile, Orheiul Vechi

152: Metode prin care sa faceti vacanta mai usoara pentru cei in varsta

Exista metode prin care puteti sa faceti calatoria mai usoara daca planificati din timp. Multi oameni in varsta trebuie sa ia medicamente zilnic asa ca asigurati-va ca aveti destule la indemana. Puneti-le intr-un loc sigur unde este putin probabil sa le pierdeti. Daca aveti pastile suplimentare este bine sa le impachetati separat. Daca aveti cateva in geanta si cateva in geanta nu e nici o problema daca se pierde una.

153: Kilimanjaro, cel mai accesibil varf din lume

Muntele Kilimanjaro, acoperit de zapada, plutind deasupra norilor, este fara indoiala una din cele mai frumoase si impresionante privelisti din lume. Chiar si scepticii inversunati, in momentele lor de relaxare, empatizeaza cu poporul Maasai care il numesc „Casa lui Dumnezeu”. Muntele este unul din cele sapte varfuri inalte ale lumii – reprezinta cel mai inalt punct de pe continentul african.

154: Cele mai bune lucruri pe care le are de oferit Franta

Cand vine vorba de destinatii turistice Franta este una din tarile de top din lume, o pozitie de care s-a bucurat timp de multi ani, intinzandu-se pe mai multe secole. Combinatia de arte, istorie, frumusete naturala si clima face Franta sa fie unul din cele mai interesante locuri din lume.

155: Calatoriti si dormiti in cele mai mari 5 hoteluri din lume

V-ati intrebat vreodata care sunt cele mai mari si cele mai bune hoteluri din lume? Stim ca ati facut-o. Daca ati iesit in plimbare sau intr-o calatorie, unde credeti ca este locul cel mai bun pe care sa-l numiti „acasa” pentru o perioada? Este desigur bine sa dormiti in cel mai confortabil pat, sa mancati la cea mai buna masa, sa intalniti persoane noi in cele mai mari hoteluri de pe planeta.

156: Furtul unui pasaport poate fi devastant

O persoana care se trezeste intr-o dimineata in mijlocul unei calatorii si observa ca i-a disparut pasaportul pot sa-si vada restul vacantei sau calatoriei in interes de afaceri destramandu-se. Acest lucru va interzice orice calatorie spre alte tari de pe itinerar si poate chiar sa impiedice intoarcerea acasa provocand intarzieri de o oarecare durata. Mai mult, acest fapt va costa mai multi bani decat au fost planuiti inital pentru calatorie datorita sederii prelungite si inlocuirea pasaportului furat.

157: Cazare in Cannes

Cel mai bun plan pentru a va petrece vacanta este in Cannes. Este o destinatie turistica populara din Riviera Franceza. Este un loc extraordinar pentru a petrece timpul. Cannes este un oras plin de evenimente interesante in fiecare zi. Cu privelisti spre mare si multe atractii, inchirierea in Cannes va va imprima si va va lasa o amintire frumoasa pentru totdeauna, prin cea mai buna servire si cele mai rezonabile si ieftine preturi. Aici in Cannes va puteti bucura de 12 ore de soare din mai pana in septembrie. Este perfect datorita traditiilor sale culinare, istoriei, valorilor si modei.

158: O lista de hoteluri elegante in New York

Exista o multime de hoteluri mici si elegante in New York care ofera o varianta usoara pentru un week-end romantic. Exista un numar de ziare si site-uri care ofera informatii despre aceste hoteluri. Dar daca vreti sa gasiti ceva un pic diferit iata aici o lista cu hoteluri elegante din New York care se potrivesc cel mai bine pentru un week-end romantic.

159: Salvati mediul cu autobuzele charter

Intr-o lume care se confrunta cu problema incalzirii globale si a poluarii generale a fiecarei parti a mediului, a merge pe „verde” cu alegerile noastre este o initiativa colectiva care trebuie acceptata indiferent de argumentele colaterale puse in discutie.

160: Cape Town

Vizitati maiestosul Cap al Bunei Sperante si minunatele podgorii ale Capului. Cape Town ofera restaurante de inalta calitate, baruri la moda, observarea balenelor si scufundari in cusca rechinilor – printre cele mai bune motive pentru a petrece timpul in Orasul Mama. Lasati safari-ul african sa impartaseasca acest oras frumos cu dumneavoastra!


Pagina 16 din 21    1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21  
    imotrading.to | chequedejeuner.ro