Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact

Turism: Lista de subcategorii


Agentii de turism
Hoteluri
Pensiuni

Articole Turism


121: Eforie Nord, destinatie turistica.

Supranumita si "statiunea copiilor " are o plaja excelenta si un centru de tratament "Efosan" foarte cautat de turistii romani si straini.

122: Perfect Tour ofera clientilor VIP destinatii de lux inedite: insula privata la cheie sau la conac printre girafe

Dincolo de alegerea destinatiei propriu-zise, o vacanta de lux este caracterizata de nivelul de personalizare oferit clientului. Perfect Tour isi dedica intregul efort si toate resursele pentru indeplinirea dorintelor specifice tuturor clientilor.

123: transport persoane

plecari saptamanale catre europa,cu autoturim proprietate personala

124: Perfect Tour ofera reduceri de pana la 20% la ofertele estivale si in plus, toti copiii zboara, stau si se distreaza GRATIS la DISNEYLAND PARIS

In perioada 01 Martie- 12 aprilie Perfect Tour ofera o reducere “early booking” intre 10 si 20% pentru sejururi desfasurate in perioada 06 Aprilie – 07 Noiembrie 2011.

125: Cazare la peste 400 de hoteluri din Romania

Portal de cazare la peste 400 de hoteluri din Romania www.rezervarihotel.ro

126: Vacante de lux alaturi de Perfect Tour !

Dincolo de alegerea destinatiei propriu-zise, o vacanta de lux este caracterizata de nivelul de personalizare oferit clientului. Perfect Tour isi dedica intregul efort si toate resurele pentru indeplinirea dorintelor specifice tuturor clientilor.

127: Pestera care plange. Pestera Polovragi

Pestera Polovragi poarte denumirea de " pestera care plange" datorita umiditatii mari din aceasta pestere, caracter rar in pesterile din Europa.

128: Cazare Baile Felix

Lista completa a locurilor de cazare Baile Felix se poate gasi pe DTR.ro

129: Cazare Valea Prahovei

Portal oferte de cazare in zona Valea Prahovei. Cazare la pensiuni si hoteluri cabane vile apartamente. Cele mai bune preturi de cazare ieftina pe Valea Prahovei. Informatii desprea unitatile de cazare poze localizare pe harta , traseul pana la ele.Rezervari Craciun, Revelion, Pasti 1 Mai, 8 Martie , 1 Martie . Faceti o oferta de rezervare cazare online prin portalul cazare-oferta.ro

130: CNA a aprobat licenta de satelit pentru un nou canal de turism

Consiliul National al Audiovizualului (CNA) a aprobat astazi, 30 noiembrie 2010, licenta audiovizuala de satelit pentru televiziunea – Travel Mix Channel.


Pagina 13 din 21    1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21  
    imotrading.to | chequedejeuner.ro