Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact

Turism: Lista de subcategorii


Agentii de turism
Hoteluri
Pensiuni

Articole Turism


101: Pestera Ialomita

De curand echipa director-turism a reusit sa faca un set de fotografii in interiorul Pesterei Ialomita.

102: Tarom adauga un nou zbor spre Londra

Compania aeriana Tarom va introduce incepand cu data de 25 martie 2012 un nou zbor spre Londra. Biletele de avion pentru noua frecventa pe ruta Bucuresti- Londra au fost deja puse in vanzare. Tarifele pornesc de la 172 de euro, cu toate taxele incluse.

103: Masini de inchiriat in Bucuresti

Articol dedicat explicarii modului de rezervare a unui autoturism online in sistem rent a car, pentru a obtine cele mai bune tarife prin comparare online.

104: CURSURI GRATUITE PRIN E-LEARNING: educatie manageriala si consultanta pentru intreprinzatorii din sectorul turistic

Daca aveti spirit antreprenorial si doriti sa va optimizati abilitatile manageriale, Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri - FNTM va invita sa va inscrieti la Programul e-Learning de educatie manageriala si consultanta pentru intreprinzatorii din sectorul turistic, desfasurat in cadrul proiectului national strategic “Intreprinzatori in turism – pensiuni in Romania”.

105: SAS Scandinavian Airlines lanseaza ruta catre Shanghai

Compania aeriana SAS Scandinavian Airlines va lansa in primavara lui 2012 o cursa catre Shanghai (China), via Copenhaga (Danemarca) cu plecare de pe aeroportul Heathrow din Londra. Ruta va fi operata de cinci ori pe saptamana cu aeronave Airbus A340-300 de 245 de locuri impartite in trei clase: Economy, Economy Extra si Business.

106: Austria Incoming prezinta noi pachete de vacanta la ski

Stiai ca astazi e Ziua Nationala a Austriei? Pentru iubitorii de vacante in Austria e o zi importanta si ne-am gandit ca poate au nevoie de inspiratie in planuirea urmatoarei escapade. Astfel, Austria Incoming a selectat cateva pachete de vacanta la ski in Austria din acest sezon impreuna cu beneficii, preturi si atractiile turistice ale zonei.

107: Prezentare: Parcul din aer (Video)

Una dintre cele mai mari atracţii din New York este un parc mai puţin obişnuit, care a reuşit să atragă milioane de turişti din întreaga lume si asta pentru că a fost construit pe linia de tren suspendată şi acum dezafectată, care traversează centrul Manhattan-ului: se numeşte High Line, dar localnicii i-au spus "parcul din cer".

108: Tarom continua reducerile de preturi la bilete de avion

Inceput la 27 aprilie cu destinatiile Istanbul, Frankfurt si Munchen, Maratonul de Primavara al Tarom continua cu punerea in vanzare bilete de avion dus-intors la numai 89 euro, cu taxe de aeroport incluse.

109: Ghid turistic online

Ghid turistic complet online. Toate informatiile de care ai nevoie pentru a-ti organiza vacanta perfecta.

110: Sarbatoreste Ziua Lacului Paltinu cu Benone Sinulescu si formatia Compact

Eveniment muzical de Ziua Lacului Paltinu Lacul Paltinu este în sărbătoare! Sâmbăta, 3 septembrie 2011 sărbătorim cu entuziasm Ziua Lacului Paltinu. Evenimentul ce are loc în premieră face parte dintr-un proiect finanţat din fonduri europene, scopul este reprezentat de promovarea turismului pe aceste meleaguri.


Pagina 11 din 21    1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21  
    imotrading.to | chequedejeuner.ro