Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact

Turism: Lista de subcategorii


Agentii de turism
Hoteluri
Pensiuni

Articole Turism


91: Turismul in mediu rural

Pot sa afirm sincer si deschis ca sunt un amator, defapt daca stau bine sa ma gandesc chiar sunt un fan timid al turismului rural. Imi place sa ajung in zone uitate de lume si tehnolgie si sa imi regret soarta de fiecare data cand ajung si pun mana pe mobil si vad un cerc gol in loc de liniute.

92: Succesul turismul in Valea Prahovei

Unul dintre motivele principale care stau la baza turismului din zona Valea Prahovei, este reprezentat de multitudinea partiilor de ski.

93: Zona Rucar-Bran

Am trecut recent pentru a nu stiu cata oara ca un tren prin gara, prin zona Branul si avand azi cateva ore libere am zis ca merita cateva cautari pentru a vedea pe unde trec eu cu indiferenta.

94: Pariul pe turismul romanesc

Cea mai mare dilema pe care este pe buzele tutror operatorilor turistici sau a propietarilor de unitati este cea a castigarii unui pariu cu turismul romanesc.

95: Weekend break in Sinaia

Vreau sa ma duc pentru cateva zile prin Brasov si citeam pe wikipedia si pe catea forumuri turistice despre Castelul Peles, care este situat in valea care poarta acelasi nume si reprezinta resedinta de vara a regilor Romaniei

96: Insula Alba

Ibiza este una dintre insule ale Insulelor Baleare, alaturi de Mallorca, Menorca si Formentera, care sunt principalele atractii turistice. Ibiza apartine Spaniei si este situate in vestul Marii Mediterane.

97: Calatorind cu trenul in China

Desi la inceput pare putin confuz si dificil sa faci asta daca te informezi si iti planuiesti in avans fiecare pas , te poti descurca sa calatoresti independent , fara a solicita ajutorul unei agentii de turism sau a unui ghid.

98: Istanbul

Cand e sa vorbim despre Istanbul, e bine de mentionat faptul ca este singurul oras din lume care se intinde pe a doua continente, Asia si Europa.

99: Programul e-Learning Intreprinzatori in turism: La Resita s-a dat startul conferintelor de initiere

In perioada 11-12 februarie 2012, Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri (FNTM) a organizat la Resita prima sesiune a seriei conferintelor de initiere din Programul e-Learning de educatie manageriala si consultanta. Programul e-Learning este una din componentele principale ale proiectului strategic “Intreprinzatori in turism – Pensiuni in Romania”, derulat de FNTM in parteneriat cu Asociatia Nationala de Turism Rural Ecologic si Cultural (ANTREC) si Asociación Agraria de Jóvenes Agricultores deAlmeria (ASAJA) Spania.

100: Ghid Online Ploiesti

Aici vorbim despre restaurante ploiesti


Pagina 10 din 21    1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21  
    imotrading.to | chequedejeuner.ro