Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact

Articole Hoteluri


51: cazare in Brasov

Hotel All Times este unul dintre cele mai recente hoteluri deschise la intrare in Brasov dinspre Predal fiind la granita dintre vacanta si afaceri putand satisface atat pretentiile oamenilor de afaceri cat si ale turistilor fiind dat in folosinta in oct 2007.
Pozitia sa exacta este DN 1 Nr. 32, Timisul de Jos, Brasov. Aici ve-ti gasi o atmosfera relaxanta si familiala fiind locul ideal unde puteti petrece un minunat concediu la munte, inconjurati de peisaje minunate;totodata avand in vedere faptul ca este situat in apropierea orasului Brasov, mai exact la 10 min, poate gazdui oamenii de afaceri care ne viziteaza orasul, dar si pe cei aflati in tranzit.
Hotel All Times va pune la dispozitie 20 de camere largi si spatioase dintre care 3 apartamente, 2 camere duble cu doua paturi separate si 15 camere duble matrimoniale.
Camerele sunt dotate la randul lor cu cabine de dus cu hidromasaj, telefon, televizor. De asemenea, hotel All Times pune la dispozitia clientilor cazati in hotel:sauna, internet la receptie(inclus in tariful camerei), un bar de zi deschis pana la ultimul client , o sala de conferinte cu o capacitate de 20 de persoane, parcare gratuita si un teren de fotbal acoperit, dotat cu cabine de dus si vestiare fiind incalzit pe timp de iarna, zona verde special amenajata pentru gratare pe timpul verii.
Sala de conferinte este dotata cu videoproiector si flipchard putand fi inchiriata la tariful de…………………….
Hotel All Times este situat usor in panta fata de drumul principal, prin urmare ofera clientilor sai liniste si discretie totala, iar peisajul mirific care il inconjoara,avand la cativa metri distanta paraul Timis si muntii care parca pazesc hotelul, contribuie la petrecerea unei vacante de neuitat.

52: Servicii hoteliere

Servicii hoteliere

53: Hotel International din Baile Felix primeste sigla Europe-med

Hotel International din Baile Felix primeste sigla Europe-med
Asociatia Europeana a Statiunilor Balneare (AESB), cu sediul la Bruxelles, a acordat, in premiera pentru Romania, hotelului International din Baile Felix, sigla Europa-med.


Pagina 6 din 6    1   2   3   4   5   6  
    imotrading.to | chequedejeuner.ro