Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact

Articole Hoteluri


31: casa in arenda pe termen lung Chisinau

Casa in arenda pe termen lung in Chisinau, Cimbru. Tel. : /373 22 / 548207

32: Moldova infoturistica 5 locuri care merita de vazut

Moldova-infoturistica! 5 locuri care merita de vazut! De la Hotel Bella Donna/ www.hotelbelladonna.md Welcome! De ce Moldova? R.Moldova este situata intre Nistru si Marea Neagra la Vest, la Nord riurile Nistru si Ceremus si la Sud fluviul Dunarea,riurile Milcov, Putna si Siret.

33: Vacanta la Roma– consulta iHotele.ro

Deoarce centrul vechi al oraşului este presǎrat cu numeroase hotele, ce оţi pun la dispoziţie servicii variate care sǎ-ţi asigure confortul şi relaxarea iHotele.ro iti ofera posibilitatea de a consulta oferta hotelurilor din acest "muzeu in aer liber".

34: Deschidere oficiala Kings Holiday, a doua editie

Deschidere oficiala Kings Holiday, a doua editie Vineri, 16 aprilie, ora 10:30, Kings Holiday – singurul eveniment dedicat pietei de turism exclusivist – va asteapta la deschiderea oficiala ce va avea loc in incinta World Trade Center (zona Plaza).

35: Cazare pe litoral pentru orice buget – Hotel Adria Saturn

Se apropie vara, se apropie timpul pentru plaja si o excursie pe litoral.

36: Pastele-sarbatoarea primaverii

Ouale rosii, carnea de miel, pasca si cozonacul , vinul ros si mirosul imbatator de flori de primavera ne reaminteste de sarbatoarea religioasa si multastepatata- Sfintele Pasti sau cum se mai zice -Invierea lui Isus Hristos.

37: BellaDonna Hotel in Chisinau

Hotel Chisinau. Hotel BellaDonna cu 3 stele, hotel in chisinau este un hotel confortabil amplasat in centrul orasului Chisinau, capitala Republicii Moldova. Hotelul BellaDonna are privilegiul de a fi situat pe o strada centrala ,la doar 10 min de la Airoport International Chisinau. Pozitionarea lui faciliteaza contactul cu centrele de afaceri si cele de interes istoric din Moldova, aflandu-se la distante mici de ambasadele Chisinaului, banci si birouri guvernamentale centrale.

38: Cazare pensiuni, hoteluri, vile Romania

Rotouring.com este un site cu profil de turism, unde se pot face inscrieri pentru orice unitate de cazare, fie ea hotel, motel, pensiune, hostel, vila, cabana, bungalou, han, sat de vacanta, casa, casuta, apartament, camping, popas.

39: HAI SA PROMOVAM TURISMUL IN REPUBLICA MOLDOVA!

Республика Молдова.Что ты знаешь про эту маленькую страну,расположенной в Восточной Европе ?

40: IMPRESII

Petrece timpul frumos cu noi...HOTEL BELLA DONNA!!!


Pagina 4 din 6    1   2   3   4   5   6  
    imotrading.to | chequedejeuner.ro