Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact

Articole Hoteluri


11: Hoteluri Bucuresti

Hotel-Bucuresti.com este un nou sistem de rezervari hoteliere online, specializat pe piata hoteliera bucuresteana. Scopul nostru este sa oferim clientilor nostri un mod cat mai facil de a efectua rezervari la hotelurile din Bucuresti si de a oferi cele mai mici tarife de pe piata.

12: Arhanghelul Mihail

Republica Moldova , Ahranghelul Mihail, traditii, obicee, pelerinaje

13: Hotel Bella Donna Chisinau

Sarbatorim Hramul Chisinaului. 14 Octombrie. Locuitorii municipiului Chisinau si oaspetii capitalei sarbatoresc la data 14 Octombrie hramul orasului Chisinaului. Aceast este intotdeauna un eveniment remarcabil. Atit autoritatile locale cit si orasenii se pregatesc pentru celebrarea sarbatorii.

14: Hotel in Cluj

Am ramas foarte placut surprins dupa experienta mea de turist in Cluj-Napoca, la hotelul de 3 stele "Cristal".

15: Abu Dhabi creste targetul de turisti in 2011

Autoritatea de Turism din Abu Dhabi (ADTA) si-a fixat noua cifra tinta in ceea ce priveste numarul turistilor in hoteluri la 2 milioane

16: Hoteluri in Bucuresti

nul dintre primele lucruri pe care le-am facut cand am sosit in Banat, a fost sa ma cazez la hotel Timisoara.

17: Evitati Israelul de Paste!

Tara Sfanta devine o destinatie turistica foarte scumpa in timpul sarbatorilor pascale. Tarifele pornesc de la circa 600 de euro si trec usor de 1.000 de euro.

18: Cazare Hoteluri, Rezervare hoteluri, Hoteluri Bucuresti, Hoteluri in Romania si in Lume

Intra pe cel mai eficient site de calatorie, turism, vacanta si afla cele mai avantajoase tarife comparate pentru hotel, motel, pensiune. http://www.cdworldtravelhotels.com

19: Revelion 2011 - Sarbatoreste Revelionul la Hotel Minerva Bucuresti

Hotel Minerva a imbracat haina de sarbatoare si isi intampina oaspetii cu mirosul de bradut, de ciocolata calda si cu multe, multe oferte speciale si surprize de neuitat. Pentru festivitatile de sfarsit de an, Hotel Minerva va invita in doua dintre locatiile sale: Himalaya Ballroom si Restaurant Nan-Jing. Doua optiuni, stiluri individuale diferite!

20: Sarbatoreste un An Nou cu stil la Grand Hotel Rex

Seara dintre anul vechi si cel nou este un eveniment cu totul special si memorabil, pe care vrem sa il pretrecem alaturi de persoanele iubite, intr-o locatie speciala, rafinata, cu o muzica deosebita.


Pagina 2 din 6    1   2   3   4   5   6  
    imotrading.to | chequedejeuner.ro