Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact
Articole Online | Director Comunicate de presa » Turism » Hoteluri » Choice Hotels lanseaza campanii de comunicare pe Facebook

Choice Hotels lanseaza campanii de comunicare pe Facebook

Format PDF | Tipareste

Conducerea grupului hotelier Choice Hotels a anuntat ca incepand cu anul 2013 se va axa pe dezvoltarea comunicarii prin intermediul retele lor sociale. Reprezentantii Choice Hotel din Europa au mentionat ca au lansat contul de socializare in reteau Facebook, iar pagina este disponibila in patru limb: engleza, germana, franceza si italiana.

Choice Hotels doreste sa comunice mai intens cu clientii

Conducerea Choice Hotels este de parere ca un cont in reteaua de socializare Facebook ii va apropia mai mult de clienti. Purtatorul de cuvant al brandului hotelier a mentionat ca Choice Hotels va promova in cadrul paginii de Facebook o serie de oferte promotionale de cazare cu facilitati exceptionale pe care le ofera oamenilor de afaceri . Reprezentantii Choice doresc sa puna mai mult accent pe dezvoltarea unor oferte pentru tinerii casatoriti si spun ca vor crea o sectiune de rezervari hotel pentru turisti. Comparativ cu unele hoteluri ieftine, Choice Hotel este de parere ca trebuie sa se adreseze diferit celor doua categorii de clienti. Oamenii de afaceri cauta in general alte facilitati, pe cand turistii sunt interesati de posibilitatile de distractie si relaxare.

Purtatorul de cuvant al Choice Hotels a mentionat ca oamenii care vor deveni fani ai paginii de Facebook vor beneficia de o serie de concursuri si premii importante care vor conta in vouchere de reducere sau nopti de cazare gratuite. Strategia conducerii brandului hotelier are ca scop dezvoltarea bazei de date de clienti si cresterea numarului de rezervari hoteliere cu 20% pana la finalul lunii septembrie. In plus, inginerii IT vor dezvolta si o aplicatie pentru telefonul mobil care va fi conectata la pagina de Facebook Choice Hotels. Aplicatia va fi dispobilia pe telefoanele dotate cu sistemul Android sau IOS.

Brantul hotelier Choice este o companie care face parte din grupului international Silver Spring. Compania a fost infiintata in anul 1939, iar in anul 2008 a inregistrat un venit net de 642 de milioane de dolari.

Despre autor

http://www.hoteluri24.biz/


Despre articol
Autor: Vizitator
Numar de vizualizari: 360
Numar de cuvinte: 320Nota: Nu a fost notat

Comentarii

Nu exista comentarii pentru acest subiect.

Adauga un comentariu

Ne pare rau, nu aveti posibilitatea sa adaugati comentarii. Pentru a putea lasa parerea dvs. va rugam sa va autentificati.

    imotrading.to | chequedejeuner.ro