Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact

Articole Hoteluri


1: 1 Mai "muncit" Erotic

Romanii au descoperit un nou mod de a petrece ziua de 1 Mai Daca ziua incing traditionalul gratare noapte incing atmosfera. Dar nu in obisnuitele cluburi ci in saloane de masaj erotic unde si-au rezervat deja petreceri private. Secret Massage & Club ofera amatorilor de activitati muncitoresti in noaptea de 1 Mai un party fara inhibitii.

2: Cazare eforie nord

Cazare eforie nord, hotel eforie nord, cazare ieftina eforie nord

3: Choice Hotels lanseaza campanii de comunicare pe Facebook

Conducerea grupului hotelier Choice Hotels a anuntat ca incepand cu anul 2013 se va axa pe dezvoltarea comunicarii prin intermediul retelelor sociale.

4: Hotel Termal Baile Felix - recomandat pentru tratamente balneo

Hotelul Termal este unul din cele mai frumoase din statiunea Baile Felix nu numai prin aspectul interior si exterior, ci prin avantajul pozitiei “strategice”de langa liziera padurii, foarte aproape de centrul statiunii si de centrele comerciale. Hotelul este alegerea ideala pentru un sejur relaxant si linistit in acelasi timp.

5: Sankt Petersburg, marele oras al Rusiei

Un asemenea oras usperb are o multime de destinatii turistice pe care aproape orice turist si le doreste sa le viziteze, dar din multimea dedestinatii am ales sa va prezint doar pe cele mai importante ale Sankt Petersburg-ului

6: Sejur incitant in Predeal pe Valea Prahovei

Vara aceasta profita de sezonul ofertelor de vacanta si alege o destinatie inedita care sa te duca departe de arsita verii. Renunta la obisnuita vacanta la mare in favoarea unei evadari la munte, inconjurat de racoare, aer curat si natura. Complex Hotelier Eden din Predeal te asteapta la un sejur incitant la munte, cu oferte speciale pentru orice buget de vacanta!

7: Conferinte in tendinte la Complex Hotelier Eden din Predeal

Infiintat in anul 2002, Complexul Hotelier Eden a pornit la drum cu un hotel de trei stele, iar in prezent detine si 2 vile aflate in aceeasi incinta, unite de o terasa restaurant acoperita. In curand, vor deschide si o terasa in aer liber, pentru a te putea bucura de aerul curat al statiunii Predeal.

8: Cum va arata Mamaia peste 10 ani?

Mamaia are un potential imens ce abia asteapta sa fie exploatat la maxim. Cum va arata oare Mamaia peste 10 ani asta depinde doar de mobilizarea si eficientizarea tuturor resurselor disponibile. Un lucru este cert:vor fi hoteluri in Mamaia ce vor oferi cele mai bune conditii de cazare la mare dar si cele mai multe posibilitati de agrement pe litoral.

9: O vacanta in Budapesta

O capitala romantica, locuita de peste 1.5 milioane de oameni, Budapesta este un oras al carui farmec si poveste a ajuns la urechile multora. Daca nu l-ati vizitat inca, trebuie sa il vedeti.

10: Cazare Regim Hotelier Bucuresti. Apartamente Regim Hotelier Bucuresti

Cazare Regim Hotelier Bucuresti. Apartamente Regim Hotelier Bucuresti Apartamente de lux in regim hotelier Bucuresti. Cazarea in apartamente regim hotelier pe termen lung sau scurt


Pagina 1 din 6    1   2   3   4   5   6  
    imotrading.to | chequedejeuner.ro