Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact

Societate: Lista de subcategorii


Casatorie
Dating
Relatii
Religie
Sexualitate

Articole Societate


51: Tudor Chirila se converseaza cu Crin Antonescu prin blogosfera

Intr-un articol aparut recent pe site-ul de campanie, Crin Antonescu cita din scrisoarea catre liceeni a lui Tudor Chirila, laudandu-l totodata pe acesta din urma pentru spiritul sau social si pentru pasiunea tinereasca. Solistul trupei Vama s-a aratat, insa, neimpresionat de gestul candidatului PNL la alegerile prezidentiale din 2009, declarandu-se sceptic cu privire la intentiile acestuia. La randul sau, Crin Antonescu i-a raspuns lui Tudor Chirila, asigurandu-l de sinceritatea politicii sale si reafirmandu-si admiratia pentru tanarul artist.

52: Barfe vedete

Ziarele si televiziunile, avide de informatie, stiind ca stiri cu vedete inseamna bani si rating, cauta sa faca aceste stiri tot mai incitante si sa creeze controverse.

53: important:

va rugam ajutati un catel foarte, FOARTE CHINUIT!

54: Dormitorul, oaza ta de liniste

Unul dintre cele mai importante secrete ale unei vieti sanatoase il constituie un somn linistit. Lipsa somnului sau un somn agitat poate provoca o serie de disfunctii sau iti poate influenta comportamentul.

55: Topul masinilor de lux preferate de femei

Revista americana Forbes a mai intocmit un top auto. De data aceasta este vorba de primele 10 masini de lux conduse de reprezentantele sexului frumos.


Pagina 6 din 6    1   2   3   4   5   6  
    imotrading.to | chequedejeuner.ro