Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact

Societate: Lista de subcategorii


Casatorie
Dating
Relatii
Religie
Sexualitate

Articole Societate


41: Horoscop: definitia si semnificat

Horoscopul poate fi greu de "crezut" in lipsa unor definitii clare, scopul acestui articol este de a clarifica ce inseamna "horoscop" la 360 de grade.

42: Obiceiuri de nuntã de pe valea Strâmbului

Arta popularã tradiþionalã este prezentã în spiritualitatea satelor prin variate forme de manifestare. Harnicii ºi talentaþii oamenii ai satului fãuritori de frumuseþe realizeazã cusãturi ºi þesãturi cu caracter funcþional sau cu rol decorativ, piese de port pentru bãrbaþi ºi femei. Costumul tradiþional românesc exprimã istoria tradiþiilor de-a lungul timpului. Tehnicile de þesut sunt specifice fiecãrei zone , þesãturile fiind realizate la rãzboiul manual. Evoluând în timp, cu pãstrarea unei structuri de bazã, costumul popular tradiþional a supravieþuit în Transilvania pânã în epoca industrializãrii forþate (1960-1965).

43: Manual de dezbatere mioritică

Acum puteţi cuteza pe deplin îndreptăţiţi să priviţi fix în decolteul oricărei femei, ca un mascul dominant ce sunteţi. Păi, nu? [...]

44: Soarta sau destin

Ce este soarta sau destinul din punct de vedere astrologic.

45: Protest studenti:Vrem abonamente RATC reduse, burse decente!

E timpul sa ne organizam, sa ne cerem drepturile! Avem dreptul la reduceri pe RATC ! Intelegem ca e criza si ca trebuie sa strangem cureaua, dar chiar sa iei de la cei care nu au si se vor a fi viitorul tarii ?

46: Eveniment ce-a tulburat atit intregul continent European cit si a Republica Moldova.( Vulcanul din Islanda)

“16.000 de zboruri anulate in spatiul aerian European”,este o cifra destul de impunatoare care a adus pierderi ce a afectat economia tarii.

47: Rochia de mireasa. Cum sa fii o mireasa trendy in 2010

Odinioara, femeile satului deschideau la vremea nuntii lazi tainice, din care se iveau comori pastrate cu sfintenie. Mireasa imbraca o camasa noua, alba, semn al noii vieti pe care urma sa o inceapa. Toate etapele "gatelii" miresei aveau o insemnatate magica. Mireasa moderna are la dispozitie o oferta extrem de variata. Rochiile albe, traditionale, nu si-au pierdut din farmec dar s-au transformat.

48: Pantofii de mireasa - intre confort si tendinte!

Vrei ca totul la nunta ta sa fie absolut perfect? Nu trebuie sa treci cu vederea nici un amanunt, nici un element care vine sa-ti completeze imaginea! Si pentru ca pantofii de mireasa sunt un element foarte important, merita sa acorzi suficient timp pentru a gasi perechea potrivita!

49: Natura in Octombrie

Crini splendizi si extravaganti! Acest soi de crini (hibrizi de Kniphofia) sunt, datorita inflorescentelor exotice portocalii, galbene, rosii, roz sau albe, un extraordinar punct de atractie in straturile de tufe

50: Cele mai mici preturi la rechizitele scolare

E sezonul inceperii anului scolar. Nu dispera, deoarece YourMarket te asteapta cu cele mai mici preturi la rechizite, ghiozdane, jucarii pentru copii.


Pagina 5 din 6    1   2   3   4   5   6  
    imotrading.to | chequedejeuner.ro