Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact

Societate: Lista de subcategorii


Casatorie
Dating
Relatii
Religie
Sexualitate

Articole Societate


31: Om in Lucru

Proiectul dezvoltat de celebra arhitecta Candy Chang a avut un succes rasunator in New Orleans si urmeaza sa se implementeze in mai multe orase ale lumii, asa ca speram sa se bucure si in orasul nostru de cel putin acelasi succes.

32: Caini de paza

Una din primele indatoriri ale cainilor a fost pazirea proprietatilor stapanilor, fie ca este vorba de terenuri, animale de curte sau case. Majoritatea raselor moderne de caini vor actiona ca paznici acasa, in timp ce unele unele rase au fost create special pentru a pazi teritoriul sau oamenii pe care ii au in custodie.

33: Sesiuni de coaching

Coaching-ul este o forma simpla dar eficienta de crestere individuala, in care clientul si coachul creeaza o alianta pentru a sustine dezvoltarea personala si competentele clientului. Aceasta relatie puternica ii ajuta pe clienti sa renunte la ceea ce sunt in favoarea a ceea ce isi doresc sa devina.

34: Tu ce faci pentru fericirea copilului tau?

Stem SURE – Banca daneza de recoltare a celulelor stem, si compania de training Mind Learners, prin divizia de parenting Mind Learners Baby, organizeaza, incepand cu data de 14 iulie, seria de 12 mini-cursuri pentru parinti: „Cum sa cresti un copil fericit".

35: Daruieste un zambet

Absolventii Young Professional Academy II vor sa daruiasca un zambet copiilor bolnavi de cancer de la spitalul Marie Curie. Pe 16 iulie 2011, absolventii vor merge la spital pentru a le duce copiilor ceea ce au nevoie si o mica parte din ceea ce isi doresc, le vor spune povesti, se vor juca cu ei si vor incerca astfel sa le aduca un mic zambet.

36: ANUNŢ PROCEDURĂ DE SELECŢIE PENTRU EVALUATORI DE COMPETENTE ÎN DOMENIUL SOCIAL

Colegiul Naţional al Asistenţilor Sociali din România (CNASR) anunţă deschiderea procedurii de selecţie pentru evaluatori de competenţe profesionale în domeniul social, în cadrul proiectului „Ocupaţii de calitate în servicii sociale” – proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013, conform Contractului de finanţare POSDRU/79/1.4./S/55718.

37: Modalitati de prevenire a incalzirii globale

Cu toate ca nu putem preveni complet incalzirea globala, suntem capabili sa realizam o serie de actiuni care ar putea contribui la reducerea intensitatii efectelor viitoare ale incalzirii globale. Desi trebuie intreprinse actiuni majore impotriva proceselor industriale si de transport (cum ar fi productia de energie, aviatia), exista multe modalitati de prevenire a incalzirii globale la scara mai mica. Daca anumite linii directoare simple sunt urmate de un procent mare din populatia globului, atunci efectul combinat ar putea fi extrem de pozitiv asupra efectelor incalzirii globale.

38: Hoti celebri

Cel mai faimos hot dintre toti este fara indoiala Robin Hood, desi se dezbate inca daca acest om a existat cu adevarat sau este doar un mit. Povestea spune ca a fost un haiduc care a trait in Padurea Sherwood la sfarsitul secolului XII- inceputul secolului XIII.

39: Pe scurt – Istoria prevenirii si stingerii incendiilor

Se spune ca prima divizie de lupta impotriva incendiilor a fost initiata de Marcus Licinius Crassus. Acesta s-a nascut in jurul anului 115 BC intr-o familie foarte bogata si si-a sporit evrea prin furtisaguri si talharii. Intrucat Roma nu avea atunci un sistem de stingere a incendiilor, Crassus si-a infiintat propria brigada de 500 de oameni care interveneau ori de cate ori izbucnea un incediu.

40: Proiectul GEO 600

Traim intr-o holograma?Universul a început să ne arate adevărata lui faţă. Eu cred că timpurile pe care le trăim sunt unice în istoria Terrei şi a umanităţii. Noi începem să avem acces la informaţii inimaginabile.


Pagina 4 din 6    1   2   3   4   5   6  
    imotrading.to | chequedejeuner.ro