Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact

Societate: Lista de subcategorii


Casatorie
Dating
Relatii
Religie
Sexualitate

Articole Societate


21: „Un Viitor Împreună – O societate pregătită să accepte și să beneficieze de prezența cetăţenilor străini cu ședere legală în România”

Cea de-a doua componentă a proiectului presupune şi organizarea unui seminar de informare local în Iași, în data de 29 martie, care a avut loc la Hotelul Moldova.

22: Proiectul „Un Viitor Împreună – O societate pregătită să accepte și să beneficieze de prezența cetăţenilor străini cu ședere legală în România”

Asociaţia Română pentru Promovarea Sănătăţii şi Serviciul Iezuiţilor pentru Refugiaţi din România -JRS România au demarat la începutul lunii iunie 2011 proiectul „Un Viitor Împreună – O societate pregătită să accepte şi să beneficieze de prezenţa cetăţenilor străini cu şedere legală în România”.

23: Nume de baieti

Un articol despre sectiunea nume de baieti din cadrul siteului nou-nascuti.ro

24: Nume de fete

Un articol despre sectiunea nume de fete din cadrul site-ului nou-nascuti.ro

25: Zane Ursitoare La Botez

Pentru ca primul eveniment din viata bebelusului dumneavoastra sa fie spectacol plin de emotie si culoare!

26: Sfaturi pentru securitate casei in timpul iernii

In timpul iernii poate fi usor sa uitati de securitatea casei. Desi vremea aspra va poate descuraja, pe infractori nu ii impiedica sa profite de casele oamenilor.

27: Jazzy Nights @ Rodizio Social Music Club | Joi 27 Octomnrie 2011, de la 20.30

Joi, 27 octombrie, incepand cu orele 20.30, Daniel Lazar alaturi de membrii din trupa sa dar si alti invitati in concert adauga un nou episod seriei "Jazzy Nights", serile linistite cu multa muzica buna dar mai ales live de la Rodizio | Social Music Club.

28: Parcul Izvor prinde rădăcini!

Copaculmeu.ro te invită sâmbătă 22 octombrie începând cu ora 11:00 la o plantare manifest,

29: Cum vom face un testament dupa 1 octombrie 2011?

Cine isi face un act de ultima vointa? In general, din partea persoanelor in varsta sunt cele mai multe solicitari pentru intocmirea testamentelor. Motivatia fiecarei persoane care solicita autentificarea unui testament este o chestiune personala si nu este relevata notarului in cele mai multe cazuri.

30: Sfaturi de toamna pentru siguranta de la Nei Guard

Luna Octombrie bate la usa si in curand ceasurile vor fi date inapoi cu o ora. Asta inseamna zile mai scurte si nopti mai lungi, dar si faptul ca proprietatea voastra este mai vulnerabila impotriva hotilor care opereaza sub adapostul intunericului. Garaje, magazii de gradina si cladiri exterioare sunt tinta preferata de hoti in aceasta perioada a anului fiind slab pazite si pozitionate departe de casa. Magazia de gradina sau garajul sunt de obicei pline de obiecte valoroase ca biciclete, masini de tuns iarba sau unelte electrice. Chiar daca magazia este bine pazita este totusi intelept sa nu tineti obiecte valoaroase in ea daca nu este nevoie; daca este posibil tineti-le in casa.


Pagina 3 din 6    1   2   3   4   5   6  
    imotrading.to | chequedejeuner.ro