Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact

Societate: Lista de subcategorii


Casatorie
Dating
Relatii
Religie
Sexualitate

Articole Societate


11: Sfaturi pentru 1 aprilie

Se apropie 1 aprilie – Ziua Pacalelilor. Ca in fiecare an, unii oameni o ignora, altii abia o asteapta, iar unii sunt stresati de problemele care s-ar putea ivi. NEI Guard s-a gandit la siguranta dumneavoastra si a celor dragi in aceasta zi si va ofera cateva sfaturi, atat pentru situatia in care pacaliti pe cineva, cat si pentru situatia in care sunteti pacalit.

12: Lectii de time management din sport

In ultimul timp ne-am tot gandit la time management. Adevarul este ca alergam dintr-un loc in altul, suntem stresati si vrem sa facem multe. Poate uneori prea multe. Ce se intampla, insa, cu viata personala atunci cand accentul cade, fara voia noastra, pe munca? Ne mai amintim ca sunt persoane care vor si au dreptul sa petreaca timp cu noi? Ne mai amintim sa citim o carte, sa vedem un film, sau sa facem sport?

13: Calitatile unui agent de securitate

Agentii de securitate sunt oamenii care asigura linistea celor din jur, fara a atrage atentia asupra lor si fara a avea pretentii. Isi pun, adeseori, viata in pericol pentru a-i apara pe ceilalti, dar niciodata nu se lauda cu asta. V-ati intrebat vreodata care sunt calitatile unui agent de securitate? NEI Guard va schiteaza portretul unuia dintre ei.

14: Siguranta la evenimentele de Craciun

Poate parea putin ciudat ca ne gandim la Craciun cand nici nu a venit decembrie, dar pregatirile din timp s-au dovedit intotdeauna utile si preferabile celor facute pe ultima suta de metri. In plus, Craciunul e un eveniment de care e bine sa ne bucuram in intregime si, desigur, mai mult timp decat dureaza de fapt. Iata motivele pentru care articolul de fata va vorbeste despre siguranta in cadrul evenimentelor de iarna, aceasta incluzand atat serviciile de paza si protectie, cat si cele de pompieri.

15: 4 sfaturi pentru a preveni incendiile in scoli

Incepe scoala. Copiii, mai mici, mai mari, se intorc in salile de cursuri, isi revad profesorii si colegii sau ii intalnesc pe acestia pentru prima data. Pentru ca aceasta bucurie sa nu fie umbrita de un potential incendiu, NEI Fire Protection va ofera cateva sfaturi simple de care trebuie tinut cont.

16: Prima zi de scoala

Pentru copii, trecerea de la lejeritatea vacantei la ritmul strict al scolii e deseori dificila, iar daca nu e abordata cum trebuie, impactul ei se poate simti asupra rezultatelor pe termen lung al scolarilor.

17: Sarbatori legale in Romania si Uniunea Europeana

Miercuri, 15 august 2012, are loc sarbatoarea Adormirii Maicii Domnului, zi declarata prin lege sarbatoare legala. Acest lucru inseamna ca toti angajatii sunt liberi pe aceasta data, fapt stabilit prin articolul 139 din Codul Muncii. Mai mult, angajatorii care nu respecta aceasta prevedere risca o amenda cuprinsa intre 5 000 si 10 000 de lei.

18: Conferinta de inchidere a proiectului Un Viitor Impreuna, 28.06.2012

Asociația Română pentru Promovarea Sănătății și Serviciul Iezuiţilor pentru Refugiaţi din România -JRS Romania au demarat în luna iunie a anului 2011 proiectul „Un Viitor Împreună – O societate pregătită să accepte și să beneficieze de prezenţa cetăţenilor străini cu ședere legală în România”.

19: Organizarea nuntii la munte, noua moda a anului 2012

In anul 2012 sunt la moda nuntile la munte, acestea reprezintand o abordare exceptionala pentru un eveniment de o asemenea amploare. Aerul curat si peisajul de vis vor contribui la importanta acestei zile memorabile, atat pentru miri cat si pentru invitati. Organizeaza-ti nunta mult visata intr-un cadru natural si intim, pentru a avea cele mai frumoase amintiri. Complex Hotelier Eden iti pune la dispozitie un spatiu de poveste si te va ajuta in organizarea celei mai frumoase si inedite nunti.

20: Începe marea îmbulzeală… mi-e groază!!!

Se apropie sãrbãtoarea de Paºti la ortodocºi. Ca de fiecare datã, la noi românii, supermarketurile vor fi pline ochi, manelele vor rãsuna din fiecare colþ al naturii ºi vom lãsa în urma noastrã munþi de gunoaie. Mi-e groazã!!!


Pagina 2 din 6    1   2   3   4   5   6  
    imotrading.to | chequedejeuner.ro