Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact

Articole Sexualitate


31: Cum sa-ti alegi o amanta perfecta (dupa grupa de sange)

O tigroaica neobosita sau un aisberg de gheata,focoasa sau rece si distanta,devotata sau in cautare de noi experiente-cine ar putea intui ca grupa sangvina ne determina comportamentul sexual!

32: Sute de motive pentru a face sex

cercetatorii americani au gasit 237 de motive pentru a face s.., gama lor fiind extrem de variata: atractie, placere, afectiune, iubire, romantism, apropiere afectiva, provocare, dorinta de a multumi, aventura, excitare, sarbatorire, curiozitate, oportunitate etc.

33: Cybersex-ul, varianta virtuala a relatiei de cuplu

Cele mai multe relatii care se dezvolta acum "la distanta" isi au inceputurile in fata calculatorului. Oamenii intra pe site-urile de "dating" pentru a-si gasi pe cineva sau "just for fun" si tot mai multi dintre ei sfarsesc prin a dezvolta relatii serioase cu persoane pe care nu le-au vazut niciodata in realitate.

34: Dans erotic, sa sti sa fii sexy ...

O lenjerie fina si sexy, un mers frivol, sunt deja suficiente lucruri pentru a innebuni o buna parte dintre barbati! Unele dintre noi femeile au cunoscut deja stimulii pasiunii – un colier lung din perle, un eventai din pene, muzica, insa azi descoperiti dansatoarea senzuala din voi de fiecare data cand aveti ocazia. Daca nu va simtiti in forma, exersati in fata oglinzii: imaginati-va iubitul, ochii sai plini de dorinta admirandu-va dansul.

35: Mangaierile cu buzele, gura si limba

Sorbirea este, fara indoiala, una dintre cele mai mari placeri ale sexualitatii, care stie sa bea din sursa fara sa muste sau sa devoreze, fara sa faca rau, si sa procure placerile cele mai mari.

36: Preferinte in arta cunnilingus

Femeia poate ingenunchea peste fata partenerului, potrivindu-si vulva pe gura acestuia. Ea poate sta cu fata sau cu spatele spre picioarele iubitului. Pozitia cea mai buna va fi indicata de unghiul vulvei sau al gurii partenerului. Puteti aseza o perna sub capul barbatului, pentru a-l ridica la nivelul vulvei. Puteti plasa o perna mare sau una pliata sub corpul femeii, astfel incat ea sa-si odihneasca greutatea pastrandu-si pelvisul ridicat. Pentru sesiunile prelungite, nu veti dori ca unul dintre voi sa-si suporte toata greutatea propriului corp.

Femeia se poate intinde sub partenerul care se va culca peste ea sau va ingenunchea peste ea cu capul la picioare. Femeia se poate culca pe pat cu picioarele peste margine.


Pagina 4 din 4    1   2   3   4  
    imotrading.to | chequedejeuner.ro