Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact

Articole Religie


1: Superstitii si obiceiuri populare de Rapciune

In Romania, luna septembrie, se numeste popular Rapciune, este luna cea mai importanta pentru cei care au rudit pamantul, acum fiind culese roadele muncii de peste an. Incepe culesul viilor, se ara si se fac semanaturile de toamna, se recolteaza fructele si legumele, iar la sfarsitul lunii, mierea.

2: Etapele realizarii unor clopote

Clopote de biserica - un segment aparte al produselor realizate de turnatoriile in metal. Afla mai multe in acest articol despre clopote si fabricarea lor.

3: Cele 4 elemente care definesc semnele astrologice

Cu siguranta ti s-a intamplat sa observi ca trasaturile semnului tau astrologic nu te definesc deloc si ca exista anumite elemente care nu corespund deloc descrierilor. Te gandesti automat ca astrologia se inseala. Astrologia este neinteleasa deoarece principiile sale nu sunt cunoscute.

4: Obiceiuri la Botezul Ortodox

Botezul este considerat de Biserica Ortodoxa ca fiind prima taina prin care credinciosii devin membrii ai trupului lui Hristos.

5: Dragostea la origini

Cu siguranta stiti ca a fost o vreme cand fiinta umana era androgina. Atunci, ea traia intr-o lume spirituala, printre entitati spirituale. Deci, nu avea nevoie de religie.

6: scmnPYQhbIMkxDhC

xevMa4 fudkfcgnazeh, [url=http://fdldzvrfspus.com/]fdldzvrfspus[/url], [link=http://yneoiimeuria.com/]yneoiimeuria[/link], http://ihmdzxynxipl.com/

7: Mai traim Craciunul? Avem nevoie de colinde?

Craciunul inca exista pentru majoritatea oamenilor, asta e cert. In aceeasi zi ca si acum 50 sau chiar 1000 de ani, cu acelasi Mos Craciun, cu vesnicile colinde de craciun, cu brazi impodobiti si cel mai important cu sarbatoarea ce ne aminteste de Nasterea Domnului.


8: Ai grijă ce îţi doreşti

Ne facem adeseori griji pentru ce va fi sau nu să ni se întâmple? Ne pot fi grijile de folos? Ajută ele la împlinirea sau neîmplinirea a ceea ce dorim sau ne temem?

9: Cum sa obtii o sonorizare excelenta intr-un Lacas de Cult

Tehnologia audio este astazi un instrument extrem de util atat pentru slujitorii Domnului cat si pentru credinciosii care vin la biserica. Nu intamplator, tot mai multe biserici, catedrale si manastiri apeleaza la firme specializate in sisteme audio care sa-i ajute sa se faca auziti cat mai bine . Foarte multumiti sunt si credinciosii care vin pentru slujba sau pentru a se ruga, deoarece presenta sistemului audio elimina multe neajunsuri. Oamenii vin cu drag la biserica, nu se mai inghesuie si nu se mai poarta necivilizat. Mai mult, din ce in ce mai multi tineri aleg sa asculte cuvantul Domnului.

10: Mesaje de craciun

Mesaje de craciun pentru toti cei care vor sa trimita in preajma sarbatorilor un mesaj celor dragi


Pagina 1 din 2    1   2  
    imotrading.to | chequedejeuner.ro