Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact
Articole Online | Director Comunicate de presa » Societate » Relatii » Reinventati-va relatia cu ajutorul dansului

Reinventati-va relatia cu ajutorul dansului

Format PDF | Tipareste

Dansul uneste oamenii indiferent de varsta, sex sau provenienta. Dansul este o moda litate de a-ti face noi prieteni si de a-ti mentine tonusul si energia. Te distrezi si te incarci cu energie, cresti flexibilitatea, forta, rezistenta si increderea in propria persoana. Insa dincolo de toate acestea, dansul te poate ajuta sa aduci prospetime in relatia cu partenerul de viata. Comunicarea nonverbala a partenerilor din timpul dansului, pasiunea miscarilor si complicitatea vor rupe monotonia, ajutandu-va sa va descoperiti intr-o noua ipostaza Iar increderea pe care o vei dobandi, cunoasterea mai buna a propriului corp te vor ajuta in relatia de cuplu. Unul dintre cele mai placute aspecte ale momentului in care incepeti o noua activitate este faptul ca puteti petrece timp impreuna, descoperind noi interese comune care sa va consolideze relatia. Dansul, cu senzualitatea si pasiunea pe care il emana, este forma cea mai potrivita de a imbina nevoia de a va mentine in forma si aceea de a va simti bine invatand ceva nou impreuna. Dansul de societate este inainte de toate respect si comunicare, fundamente care stau la baza oricarei relatii . In momentul in care veti incepe sa dansati, dincolo de pasi, acestea sunt primele notiuni cu care va veti deprinde. Fie ca veti dansa o rumba sau un tango pasional sau veti incerca energicii pasi de jive si cha cha, dansul va va invata sa conduceti si sa va lasati condusi, sa va folositi de limbajul corpului si sa va anticipati miscarile cu ajutorul unei singure priviri. Pe masura ce veti descoperi caracterul fiecarui stil de dans in parte, veti invata foarte multe despre relatia dintre barbat si femeie. In paso doble spre exemplu, barbatul va trebui sa transmita virilitate si hotarare, sa isi domine partenera pe ring, pe cand rumba va invata partenera sa isi descopere si sa isi foloseasca feminitatea, intregul dans fiind un joc al seductiei, in care in centrul atentiei este femeia care cu ajutorul senzualitatii atrage si apoi paraseste partenerul. Veti intra in nou rol cu fiecare stil de dans pe care il abordati si va veti vedea partenerul intr-o lumina diferita, crescand senzualitatea si apropierea dintre voi. Efectele dansului asupra unui cuplu pot fi observate chiar dupa primele sedinte. Iar partea pozitiva este ca dansul de societate poate fi practicat de catre orice persoana, indiferent de varsta, inaltime sau greutate, aducand diversitate in relatia voastra, alungand tensiunea si stresul dupa zilele incarcate. Pentru toate cuplurile care isi doresc sa descopere o pasiune comuna si sa se bucure de beneficiile pe care dansul de societate poate sa il aiba asupra unei relatii, scoala de dans Joie de Vivre Dance Studio din Bucuresti a introdus pachetul pentru 2, un abonament conceput special pentru cupluri. Pretul pachetului este de 250 de Ron, astfel incat cei doi parteneri beneficiaza de o reducere de 50 de RON la pretul cumulat al abonamentelor standard.
Despre autor

Despre cursurile de dans de la Joie de Vivre Dance Studio Atitudine pozitiva, un stil de viata sanatos si multa energie este ceea ce oferim de fiecare data la Joie de Vivre Dance Studio. La cursurile de dans incepem in pasi de cha cha, continuam cu vals lent si ne energizam cu salsa. Ne incarcam cu energia stilurilor latino si capatam eleganta necesara stilurilor standard. Iti suntem alaturi la inceputurile de drum si te ajutam sa dansezi valsul mirilor intr-un mod unic, in timp ce perechile de dansatori profesionisti aduc energia si eleganta de care petrecerile tale au nevoie. Ne distram cu Zumba, miscandu-ne intens pe ritmuri frenetice latino. Pentru mai multe informatii accesati www.jdvdance.ro.


Despre articol
Autor: Vizitator
Numar de vizualizari: 629
Numar de cuvinte: 480Nota: Nu a fost notat

Comentarii

Nu exista comentarii pentru acest subiect.

Adauga un comentariu

Ne pare rau, nu aveti posibilitatea sa adaugati comentarii. Pentru a putea lasa parerea dvs. va rugam sa va autentificati.

    imotrading.to | chequedejeuner.ro