Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact

Articole Casatorie


21: Machiaj si coafura: O mireasa de vis cu buget mic!

Poti intra in posesia acestui pachet foarte simplu. Nu trebuie decat sa suni pentru sa-ti faci programare pentru a beneficia de serviciile oferite mai sus. Proba de machiaj si coafura este cadoul nostru pentru tine! Specialistii nostri iti vor da consultanta de care ai nevoie si- ti vor oferi machiajul si coafura care sa te reprezinta din toate punctele de vedere. Iar pe langa reducerile oferite deja in pachet oferim si 10% discount pentru trei persone care te insotesc.

22: Invitatii nunta

Invitaţii nunta Informale Formularea textului de nunta - între esență și creativității

23: Super Decor

Agentie full service de evenimente festive:Nunti ,banchete, aniversari,botez.

24: Zeci de căsătorii la Zebra Caffe

Cteva zeci de căsătorii au fost oficiate n cadrul petrecerii de Ziua ndrăgostiţilor, organizate la Zebra Caffe. La eveniment au fost invitaţi să participe jurnalişti şi bloggeri din domeniile HORECA, timp liber şi lifestyle, alături de partenerii lor şi de clienţii cafenelei. Căsătoriile cu valabilitate 24 de ore au reprezentat atracţia serii şi au strnit interesul cuplurilor prezente la petrecere.

25: Trimite flori si cadouri celor dragi

Trimite flori si cadouri si fa o surpriza de neuitat tuturor celor dragi.

26: Nunta, un eveniment care are nevoie de alegeri bune

A face alegerea potrivita in momente cheie din viata, inseamna sa iti proiectezi personalitatea in toate lucrurile care te inconjoara si sa simti multumire.

27: Arta de a sti mintii

Casatoria, aceasta piesa de teatru a vietii. Succesul ei consta in "arta de a sti minti"

28: Scrisoare pentru tine

(...) Te iubeam şi nu aveam pretenţii prea mari de la tine. Te iubeam şi-att. n cteva luni ne-am căsătorit, convins fiind că tu vei fi nevasta perfectă. După nuntă am aflat (...)

29: Invitatii de nunta – inmanare, text si design

Sfaturi in alegerea, realizarea si expedierea invitatiilor de nunta. Detalii practice salvatoare pentru o nunta fara cusur.

30: NUNTI : TENDINTELE ANULUI 2010 - Stilul clasic inlocuit de cel indraznet

In anul 2010, pretul pe care il vor plati mirii pentru organizarea nuntii va diferi mai mult ca-n anii precedenti - si anume: Cei mai pretentiosi, care-si doresc o nunta luxoasa, vor scoate din buzunar peste 30000 euro, acest pret insemnand o nunta de la A la Z, pe cand celor cu mai putina dare dare de mana, anul acesta le rezerva surprize placute. Sunt la moda nuntile in propria curte, accesoriile hand-made, florile in ghivece, decoratiunile rustice si vintage, pe care mirii le pot gasi la anticariate, in targuri cu vechituri sau in podul propriei case...O astfel de nunta poate costa in total numai 6000-7000 euro.


Pagina 3 din 4    1   2   3   4  
    imotrading.to | chequedejeuner.ro