Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact

Articole Casatorie


11: Alegerea marturilor de nunta lumanari in functie de sezon

Sugestii de marturii de nunta pe care le puteti alege in functie de sezonul in care organizati fericitul eveniment din viata dumneavoastra.

12: Custodia copiilor dupa divort

In ultmul timp, putem spune ca divortul este la moda. Indiferent ca vorbim de oamenii de rand sau de persoane publice, divorturile lasa o amprenta negativa asupra ambilor parteneri. Lucrurile se complica si mai mult in momentul in care motivul de lupta este custodia unui copil.

13: MlLWWrRRDEEYWAkft

I'd like to send this letter by where can i buy propecia in india Who is being maintained as a member of that person’s family; and

14: Istoria marturii de nunta

In trecut marturii de nunta se oferau doar la nuntile celor instariti, la nuntile aristrocatilor insa o data cu trecerea timpului marturiile s-au diversificat si reinterpretat fiind accesibile si populatiei de rand.

15: Casatorita sau singura?

Probabil ca va intrebati ce e cu intrebarea asta stupida? Ei bine, nu este stupida pentru ca reflecta un adevar sustinut cu argument puternice. Nu mai este un secret, ca in ziua de azi, in tarile dezvoltate, femeile se casatoresc mai tarziu, de cele mai multe ori dupa 30 de ani fiindca isi doresc mai intai stabilitate financiara, apoi sa-si intemeieze o familie ce necesita a fi intretinuta, dar sa nu uitam, ca femeile, firi competitive, lupta pentru a fie gale cu barbatii.

16: Fotograf Cameraman nunta botez | Filmare nunta Video si DJ Nunta

Filmare nunti Bucuresti, Filmare nunta botez, Filmari nunti Bucuresti, Fotografie nunti, Filmare botez, Foto video Cameraman nunta, Dj nunta

17: Rochii de mireasa moderne

Aflati de aici care sunt cele mai apreciate modele de rochii de mireasa moderna si care vi se potriveste cel mai bine.

18: Totul despre mirese

Aflati cele mai interesante lucruri despre mirese si visul cel mai frumos al acestora: ziua nuntii lor.

19: Visul unei mirese!

Visul unei mirese este sa arate perfect in ziua nuntii. Perfectiunea in cea mai importanta zi din viata unei femei se datoreaza in mare parte si specialistilor din domeniul infrumusetarii.

20: Cand este mai bine din punct de vedere financiar sa divortezi.

Sfarsitul unui mariaj poate afecta pe cineva atat din punct de vedere financiar, cat si emotional. Mai jos sunt prezentate cinci situatii care pot reduce sau intensifica impactul financiar al unui divort.


Pagina 2 din 4    1   2   3   4  
    imotrading.to | chequedejeuner.ro