Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact
Articole Online | Director Comunicate de presa » Societate » Ambulanta BGS salveaza victima unei altercatii intre vecini

Ambulanta BGS salveaza victima unei altercatii intre vecini

Format PDF | Tipareste

In dupa amiaza zilei de 8 iunie centrul Bucurestiului a fost “gazda” unui incident violent intre doi barbati. Acestia au inceput printr-o ce arta datorita faptului ca unul dintre ei nu a vrut sa-i dea cateva visine sotiei celuilalt. Discutia dintre cei doi vecini a degenerat si s-a finalizat violent, cu o taietura in zona gatului. Norocul victimei a fost ca incidentul s-a produs in vecinitatea sediului BGS, iar o ambulanta a intervenit in mai putin de un minut. Echipajul medical de pe Ambulanta BGS a constatat ca pacientul avea o plaga injunghiata la nivelul gatului cu sangerare abundenta. S-au acordat masurile specifice de combatere a socului hemoragic, iar pacientul a fost transportat in stare stabila si constienta la spital. In mai putin de 5 minute a ajuns la Spitalul Baltazar Arseni din Capitala si a fost operat de urgenta.
Despre autor

Loredana Vatavoiu Marketing Specialist


Despre articol
Autor: Loredana Vatavoiu
Numar de vizualizari: 655
Numar de cuvinte: 143Nota: Nu a fost notat

Comentarii

Nu exista comentarii pentru acest subiect.

Adauga un comentariu

Ne pare rau, nu aveti posibilitatea sa adaugati comentarii. Pentru a putea lasa parerea dvs. va rugam sa va autentificati.

    imotrading.to | chequedejeuner.ro