Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact

Societate: Lista de subcategorii


Casatorie
Dating
Relatii
Religie
Sexualitate

Articole Societate


1: Delincventa juvenila

Criminalitatea ia forme multiple, de la cele usoare pana la cele mai grave. In randul acestor forme, delincventa juvenila are un loc aparte, asigurat de profilul celor implicati – copii si, in cea mai mare parte, adolescenti. Neintelesi si neajutati, acestia pot persista in comportamentul deviant, devenind cu timpul criminali periculosi. Pentru a preveni si combate acest fenomen, NEI Guard va prezinta pe scurt in ce consta si cum pot fi diminuate efectele sale negative.

2: Amenajarea unui living modern si ospitalier

Livingul sau camera de zi, este spatiul dedicat relaxarii si locul ideal in care iti poti petrecce timpul cu prietenii si familia. Pentru ca majoritatea timpului liber il vei petrece in acest spatiu, probabil ca acesta merita cel mai generos buget. Odata stabilit bugetul, tot ce iti ramane de facut este sa te gandesti cum iti doresti sa arate livingul casei tale.

3: Conferinta de lansare a proiectului „Egalitate pe piata muncii – Sansa TA la un viitor mai bun!”

Agentia Nationala Antidrog din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, in parteneriat cu Loop Operations, anunta lansarea proiectului „Egalitate pe piata muncii – Sansa TA la un viitor mai bun!”, cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013.

4: Take Action To Change

În perioada 22 martie -12 aprilie 2014, Fundaţia CHANCE FOR LIFE desfăşoară în parteneriat cu organizaţia Commundo din Olanda, proiectul „Take Action for a Change”- proiect finanţat prin programul Tineret in Actiune, Serviciul European de Voluntariat al Comisiei Europene - ce are ca temă principală „obstacolele întâlnite de tineri cu oportunități reduse pe piața forței de muncă”.

5: Educarea copiilor pentru evitarea incendiilor

Stiati ca una dintre cauzele principale ale producerii incendiilor in locuinte este jocul copiilor cu focul? Curiozitatea ii impinge pe acestia sa exploreze diverse metode prin care pot porni un foc, fara sa stie sau fara sa inteleaga la ce pericol se expun.

6: Cine te protejeaza cand pleci in vacanta?

Pentru ca a venit vara si multi oameni se pregatesc de concediu, una dintre discutiile la moda este aceea despre destinatiile exotice. Oamenii se intereseaza ce locuri merita vizitate, ce hoteluri au servicii mai bune, cat de limpede e apa marii. Un alt subiect atins adesea este acela al sigurantei acestor destinatii.

7: Sfaturi in caz de incendiu

Unul dintre cele mai mari pericole de care ne putem lovi in orice moment este reprezentat de incendii. Acestea distrug anual mii de cladiri, oamenii avand de suferit de pe urma lor atat material, cat si fizic si psihic. Din acest motiv, NEI Fire va prezinta cateva norme care vor ajuta la micsorarea numarului de victime si pagube produs de incendii:

8: Cateva lucruri despre siguranta la evenimente

An de an suntem spectatorii si, uneori, fanii evenimentelor majore, precum concerte, competitii sportive, targuri. Rezultatul final pe care il admiram, insa, este de cele mai multe ori sustinut din spate de catre eforturi mai putin vizibile. O parte dintre aceste eforturi apartin organizatorilor, insa exista o parte insemnata care se refera la siguranta participantilor si care este asigurata de catre specialisti.

9: Ambulanta BGS salveaza victima unei altercatii intre vecini

In dupa amiaza zilei de 8 iunie centrul Bucurestiului a fost “gazda” unui incident violent intre doi barbati. Acestia au inceput printr-o cearta datorita faptului ca unul dintre ei nu a vrut sa-i dea cateva visine sotiei celuilalt. Discutia dintre cei doi vecini a degenerat si s-a finalizat violent, cu o taietura in zona gatului.

10: Siguranta copiilor de 1 iunie

Se apropie ziua tuturor copiilor. 1 iunie este motiv de bucurie si pentru cei mici, dar si pentru adultii din jurul lor, cum ne-am obisnuit deja din experientele ultimilor ani. Evenimente destinate copiilor, serbari, filme de animatie, concerte si jocuri – toate le ofera micutilor bucurie si culoare. Exista, cu toate acestea, pericole si neplaceri ce trebuiesc evitate in aceasta zi. NEI Guard vi le prezinta, astfel incat nimic sa nu va umbreasca frumusetea unui 1 iunie special.


Pagina 1 din 6    1   2   3   4   5   6  
    imotrading.to | chequedejeuner.ro