Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact

Articole Vorbit in public


11: Doamne, ajuta-ne!

E-o tara binecuvantata, Suntem buni de gazde, Sub evantai de raze Taranii trudesc pe brazde, Legati de pamant prin legamant Rugaciunea in gand, Multumind celui de sus De la rasarit la apus. Fericirea sta in simplitate, Nu in buna-stare, Ii vezi cu fetele zambitoare, Te primesc cu paine si sare. Uniti sub tricolor prin credinta Indiferent de conditii Sa duca mai departe valori spirituale, traditii

12: Speranta si credinta!

In aceste vremuri tulburi este tot mai greu sa mergem pe drumul corect, cand la fiecare pas Mamona ne arata alta cale mai “usoara” . Dar mie-mi place sa cred ca daca vrem ceva cu adevarat il putem obtine! Deci, in concluzie putem sa ramanem pe drumul corect dorindu-ne din adancul sufletului si rugandu-ne la Dumnezeu, deoarece lumina lui ne va calauzi in directia Lui.

13: Treci peste toate

Toti avem problemele noastre, greutatile noastre. Cu totii ne-am lovit si ne vom lovi in continuare de momente mai putin fericite in scurta noastra existenta… Dar aceste probleme sunt numai in aceasta lume materiala care, mai devreme sau mai tarziu, nu va mai reprezenta nimic. Trebuie sa constientizam importanta lucrurilor in vata asta. Nu trebuie sa fim orbiti de bani, faima si mandrie deoarece acestea ne aduc o stare de bine(nu spun fericire, deoarece fericirea este implinirea inimii, si aceste lucruri materiale nu aduc pacea inimii, mai degraba aduc vanturile reci ale Diavolului) temporara.

14: Exemplu!

Stim cu toti ca in sport avem parte de rasturnari de situatie uneori inimaginabile. La fel ca in viata, oamenii isi depasesc limitele si reusesc sa castige atunci cand nimeni nu le mai acorda credit. Avem cateva exemple recente de astfel de situatii si de astfel de oameni chiar in campionatul nostru de fotbal. Meciurile Rapid – CFR, Dinamo – Petrolul si Vaslui – Steaua, ne-au oferit exemple de caractere diferite.

15: Lupta!

Chiar daca in lupta asta nu suntem noi cei mai multi Stiu ca vom castiga daca si tu vei continua sa lupti Nu pot sa te vad ca renunti Cand stiu ca poti sa muti munti Asa ca tine pumnii stransi Pregatiti, atunci cand ma asculti Pe acest teren numit viata, arunca prea putini cu flori Iar cei mai buni jucatori au jucat din dragoste pentru culori Asa ca tine minte ce iubesti

16: Vino Sa Vorbim!

Pandorra Business Management si Scoala de Actorie Q Feel lanseaza seria de cursuri pentru Public Speaking - “Simply Talking”.

17: Cursuri de dictie la Books Express

Intr-o lume a comunicarii calitatea vorbirii devine deosebit de importanta. Calitatea vorbirii consta in claritatea sunetelor, corectitudinea pronuntiei si cursivitate. Pentru foarte multe persoane calitatea vorbirii este un aspect deosebit de important in profesia practicata. Tu cat investesti in imaginea ta?

18: Blogul unui myckutz carcotas

Emil Boc "spera" sa termine 30 de km din tronsonul Moara Vlasiei - Ploiesti pana in iulie 2010. Poate ca el a sperat sa fie si mai mare... Bineinteles asta nu s-a intamplat. "Traim in Romania, si asta ne ocupa tot timpul."

19: Deapre Costel

Astazi lumea ne cunoaste,
sau mai bine zis nu.
Talentele zac la tot
pasul si ssocitatea face totul ca sa ramana in aceasta pozitie.
Numai bine!


Pagina 2 din 2    1   2  
    imotrading.to | chequedejeuner.ro