Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact
Articole Online | Director Comunicate de presa » Scris-si-vorbit » Sfaturi-pentru-scris » Cum sa postam anunturi gratuite pe internet

Cum sa postam anunturi gratuite pe internet

Format PDF | Tipareste

Ne intrebam adesea, atunci cand avem de vandut sau de cumparat o casa, o masina sau vrem sa oferim un serviciu, care este cea mai buna moda litate de a face anuntul cunoscut pentru a avea intr-un timp cat mai scurt si rezultate. Fie ca alegeti ca anunt ul dumneavoastra sa devina public pe internet , fie ca doriti ca anuntul sa apara tiparit, am sa incerc sa va indrum spre un rezultat cat mai bun astfel incat atunci cand postati un anunt pe internet, acesta sa fie imediat indexat de catre motoarele de cautare. Este bine ca atunci cand aveti de vandut o masina de exemplu, anuntul dumneavoastra sa apara printre primele pe internet atunci cand cineva este interesat sa zicem de auto turism ul pe care dumneavoastra vreti sa il vindeti. Retineti ca in afara de site-urile unde se pot posta anunturi, exista si forumuri mari in Romania care au dedicate sectiuni de postare al anunturilor. Unul dintre ele este chiar softpedia. Cred ca marea majoritate a utilizatorilor de internet au accesat macar o data, din intamplare sau din greseala acest forum. Este interesant ca prin ajutorul forumurilor se pot adauga si etichete speciale in functie de anuntul postat. Dupa cum spuneam, daca avem de vandut o masina, sa zicem ca este marca Dacia Logan, atunci putem adauga ca si eticheta "vand auto dacia logan", sau "vand logan". Incercati sa va puneti in locul potentialului cumparator. Dumneavoastra ce cuvinte cheie ati folosi pe motorul de cautare pentru a gasi un vanzator de dacia logan ? Exista insa si varianta de a posta un anunt pe un site care are si un ziar local, un astfel de exemplu este chiar anuntul. Se intra pe el, se posteaza anuntul platit iar la scurt timp va aparea si in editie tiparita avand astfel posibilitatea sa va vindeti produsul sau serviciul si unei alte categorii care poate nu are acces la internet. Sunt insa si site-uri de anunturi gratuite ....pe internet sunt sute de astfel de site-uri care ofera servicii de anunturi gratuite, care mai de care mai interesante sau neinteresante insa site-ul despre care vreau sa va informez este unul cat se poate de simplist dar bine structurat. Nu trebuie decat sa intrati pe el si puteti posta anunturi gratuite fara a fi nevoie sa va inregistrati si sa completati zeci de campuri, fara a vi se cere date confidentiale gen adresa de email, nume, prenume, telefon, etc. Pur si simplu puteti posta anunturi gratuite in orice categorie doriti impreuna cu un numar de maxim 8 poze si o descriere adecvata. Site-ul este relativ nou, pana la aceasta data au fost postate aproximativ 1000 de anunturi, insa merita sa il cunoasteti mai bine.
Despre autor

Administratorul site-ului http://www.anuntul-romanesc.ro


Despre articol
Autor: Vizitator
Numar de vizualizari: 554
Numar de cuvinte: 447Nota: Nu a fost notat

Comentarii

Nu exista comentarii pentru acest subiect.

Adauga un comentariu

Ne pare rau, nu aveti posibilitatea sa adaugati comentarii. Pentru a putea lasa parerea dvs. va rugam sa va autentificati.

    imotrading.to | chequedejeuner.ro