Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact
Articole Online | Director Comunicate de presa » Sanatate » Suplimente-alimentare » Biostem - Protectie si Regenerare Celulara

Biostem - Protectie si Regenerare Celulara

Format PDF | Tipareste

Biostem este un produs revolutionar, menit a induce un impuls de multiplicare a celuleor T-adulte; aceste celule provin din celulele stem hematopoietice din maduva osoasa si migreaza in timus unde se divid devenind timocite imature, iar o parte din acestea- 2% - devin celule T imunocompetente. Cu ajutorul produsului Biostem, maduva osoasa va produce mai multe celule stem, iar organismul va lupta mai bine cu diversi agenti patogeni si nu numai. Biostem contine doua flacoane, doua tipuri de pastile cu roluri diferite, ce actioneaza sinergic in organism: pe de o parte prin procesul descris mai sus, pe de alta parte prin actiunea directa asupra organelor bolnave. Se produce astfel o ameliorare semnificativa a starii de sanatate , o revigorare a energiei vitale; acest produs este benefic atat omului sanatos cat si celui bolnav deoarece produce ameliorari semnificative de la afectiuni osoase pana la cancer . Intrati pe blog www.intrainclubbio.blogspot.com apoi la Produse, dati click la Zeolit-Mineralul AntiCance-Biostem-Asia sau la oricare din Magazinele Partenere.
Despre autor

Consultant Produse Naturiste


Despre articol
Autor: DECEBAL
Numar de vizualizari: 302
Numar de cuvinte: 162Nota: Nu a fost notat

Comentarii

Nu exista comentarii pentru acest subiect.

Adauga un comentariu

Ne pare rau, nu aveti posibilitatea sa adaugati comentarii. Pentru a putea lasa parerea dvs. va rugam sa va autentificati.

    imotrading.to | chequedejeuner.ro