Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact

Articole Slabit


21: Supa pentru slabit

Supa de varza, inglobata intr-o simpla capsula, Cabbage Diet, asigura o slabire graduala, accelerata. Ingredientele sunt 100% naturale. Supa de slabit pe baza de varza aduce beficii vizibile inca din prima zi.

22: Capsule de slabit cu formula imbunatatita - Tomato Forte

Producatorul de produselor pentru slabit si mentinere frumusetii corpului in mod natural, Nature4Life, a anuntat astazi aparitia capsulelor de slabit imbunatatite, denumite Tomato Plant Weight Loss Forte. Ca si varianta initiala, Tomato Plant Forte are la baza extractul de rosii provenit din gradinile de rosii din Tianshan (provincia Xinjiang) unde rosiile cresc mai sanatoase si mai hranitoare datorita expunerii la soare timp de 16 ore.


23: Cum sa slabesti eficient cu ajutorul rosiilor

Metode eficiente de slabit cu ajutorul rosiilor si al legumelor. Cercetatorii au dovedit ca poti slabi cu ajutorul rosiilor si al derivatelor acestora pana la 7 kilograme pe luna, fara efort sau diete complicate.

24: Cum poate fi mai eficient consumul de pastile de slabit naturale

Pentru persoanele care nu pot rezista tentatiei de a consuma alimente dulci sau uleioase s-au inventat numeroase produse pentru slabit usor de consumat, printre ele numarandu-se si aceste pastile de slabit naturale.

25: Sfaturi alimentare in cura de slabire

Nu trebuie sa mancam in picioare sau prea repede. Trebuie sa punem masa, sa ne asezam, sa mancam linistiti si sa urmam ordinea fireasca a mancarurilor, in liniste, chiar daca tinem o cura de slabire. a nu mancam in mod masinal, nici sa nu facem altceva in acest timp, cum ar fi sa ne uitam la televizor sau sa citim ziarul.

26: Slabire sanatoasa si mentinerea greutatii

Ultimele cercetari in domeniul nutritiei releva faptul ca, printre alti factori importanti ai procesului de slabire fiziologica, trebuie tinut cont de echilibrul intre doi hormoni descoperiti recent, care influenteaza apetitul si saturatia.

27: Tenia inlocuita de plasture: alga fucus devoreaza 500 de grame de grasimi in 24 de ore oriunde este aplicata

Cum pot algele Fucus sa faca minuni in materie de slabit rapid

28: Cum se ingrasa si cum slabesc romanii in vreme de criza!

Un punct de vedere optimist desre dieta romanilor in vreme de criza.

29: Dieta slabire - Programul de control al greutatii

Programul de control al greutatii, cu efecte rapide si vizibile.

30: Slabesti usor cu Slim&Fit

Sigur ai incercat multe metode de slabit care probabil nu ti-au adus rezultatele dorite.Sigur vrei sa ajungi la silueta aia mult visata dar nu e o optiune pentru tine sa faci foame zilnic.Te-ai saturat de tortura aplicata de regimuri si diete care se bat cap in cap si nu iti folosesc deloc.Slabitul nu trebuie sa fie un chin,altfel cum te-ai bucura de kilogramele date jos?


Pagina 3 din 5    1   2   3   4   5  
    imotrading.to | chequedejeuner.ro