Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact

Sanatate: Lista de subcategorii


Boli Cardio-Vasculare
Caderea parului
Cresterea masei musculare
Depresie
Diabet
Exercitii
Frumusete
Medicina
Meditatie
Nutritie
Probleme ale barbatilor
Probleme ale femeilor
Slabit
Suplimente alimentare
Yoga

Articole Sanatate


71: Alimentatia Bebelusului de la 4 luni

Alimentatia bebelusului este cea care sustine dezvoltarea echilibrata si armonioasa a bebelusului pentru ca acesta sa fie sanatos si sa creasca in inaltime si in greutate.La ce varsta incepem diversificarea:

72: Shake-urile dietetice: un nou mod de a slabi mai repede?

Cele mai sanatoase metode de scadere in greutate nu au la baza infometarea sau extenuarea prin exercitii fizice; organismul are nevoie de schimbari

73: Suplimenti nutritivi

Suplimenti de nutritive sunt produse care contribuie la fortificarea capacitatilor organismului de a se autodepura de toxinele rezultate din procesele metabolice,de a suplimenta hranirea de zi cu zi cu principiile pe care nu le gasim in mod regulat in alimente.

74: Recoltarea de celule stem la nastere, necesitate sau lux?

Moderatorul evenimentului d-na Gabriela Firea, realizator TV, alaturi de invitatii sai de seama din domeniul medical ca Prof.dr.Irinel Popescu, presedinte Agentia Nationala de Transplant, seful Centrului de Chirurgie Generala si Transplant Hepatic Fundeni, Conf. dr.Nicolae Suciu, manager Institutul de Ocrotire a Mamei si Copilului , lista putand continua cu firme de renume ca Biogenis, Lifeline , Euromedics , Stem Sure Solutions.

75: Beneficiile in stomatologie ale cosmeticii dentare!

Articolul acesta prezinta beneficiile cosmeticii dentare existente. Aceasta reprezinta proceduri destul de noi in tara noastra, insa sunt in plina dezvoltare.

76: Esti medic sau detii un centru medical? Dubleza-ti numarul de pacienti!

ReteauaMedicala.ro lanseaza modulul ce iti ofera solutii de marketing complete pentru promovarea afacerii tale –cabinet sau centru medical, catre pacienti.

77: Bogdan Stefan CASMB (Casa de Asigurari de Sanatate din Bucuresti): Am depistat retete false de aproape 2 milioane de lei

Casa de Asigurări de Sănătate a Capitalei a găsit nereguli la peste 10% din totalul rețetelor medicale prescrise în ultimii doi ani. Potrivit președintelui CASMB, Bogdan Stefan, „pentru perioada 2009-2011, acțiunile de control au presupus verificarea unui numar de peste 44.000 de prescripții medicale, dintre care 5.000 au fost depistate cu nereguli.

78: Bogdan Stefan Casa de Asigurari de Sanatate Bucuresti: La spital privat, pe banii noștri

Una dintre soluțiile ameliorării serviciilor medicale ar fi, potrivit unor voci din marile lanțuri private de sănătate, creșterea contractelor cu casa de sănătate. Deși în momentul de față contractele cu Casa de Asigurări de Sănătate a Municipiului București (CASMB) nu reprezintă, în medie, mai mult de 3% din veniturile totale ale furnizorilor privați, unii dintre aceștia au în vizor, pentru următoarea perioadă, majorarea acestor ponderi până spre 20%.

79: Cum se foloseste corect ata dentara?

In acest articol dorim sa informam cititorii despre folosirea corecta a atei dentare si motivele de a apela la aceasta metoda.

80: Protezarea Fixa, intretinere,timp de viata

Refacerea unei functii pierdute (fizionomica – masticatorie ) se face prin protezare. Proteza cimentata pe dinti este o proteza fixa.


Pagina 8 din 19    1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19  
    imotrading.to | chequedejeuner.ro