Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact

Sanatate: Lista de subcategorii


Boli Cardio-Vasculare
Caderea parului
Cresterea masei musculare
Depresie
Diabet
Exercitii
Frumusete
Medicina
Meditatie
Nutritie
Probleme ale barbatilor
Probleme ale femeilor
Slabit
Suplimente alimentare
Yoga

Articole Sanatate


171: Primul portal medical romanesc ce ofera consultatii medicale gratuite online

www.doctorclick.ro este cel mai mare portal medical romanesc dezvoltat de o echipa de medici pentru pacientii din Romania, dar si pentru colegii medici. Contine cea mai mare baza de date cu medici, cabinete, spitale si policlinici din tara, un program de diagnostic medical on-line gratuit si resurse pentru profesionistii din domeniul medical. Portalul pune la dispozitia medicilor, cabinetelor si clinicilor medicale posibilitatea de a se promova si de a face programari pentru pacientii aflati in cautare de sfaturi si ingrijiri medicale.

172: Nu sunteti supraponderala sunteti supra-acidifiata

Nu sunteti supraponderala, sunteti supra-acidifiata. HIPERACIDITATEA NE MENTINE GRAS !

173: Servicii stomatologice profesionale prin Neoclinique. Bucura-te de un zambet sanatos.

Functionam inca din anul 1997 si in tot acest timp am deschis inca o clinica si ne-am diversificat oferta de servicii pentru a fi mai bine pregatiti a face fata oricarei urgente stomatologice.

174: Neoclinique iti reda zambetul. Clinica stomatologica NON STOP in Bucuresti

Zambetul face parte din viata noastra. Zambim cand ne casatorim, cand auzim o gluma buna, cand primim un cadou, cand ne simtim liberi. Atatea momente importante pe care le sarbatorim cu un zambet larg fara restrictii.

175: Masajul cu pietre calde: un nou trend in industria wellness

Daca nu ati beneficiat inca de o sedinta de masaj cu pietre calde, este timpul sa o faceti. Este una din cele mai relaxante si mai binefacatoare experiente pentru corp si spirit in acelasi timp.

176: Kevin Brogan CEO InnerLight tine conferinta despre Noua Biologie

Un eveniment deosebit urmeaza sa aiba loc in premiera nationala,

177: Sanatatea in familie

Nutritie sanatoasa, cure de slabire, tratamente celulita, sanatate si frumusete. Magazin on-line, utilizarea preparatelor medicinale traditionale, dar foarte eficiente, care apartin unor culturi diferite si au o vechime de mii de ani, aplicarea constanta a ultimelor descoperiri ale stiintelor moderne nutritionale, toate acestea sunt oferite de Calivita International la cele mai avantajoase preturi, transport gratuit si livrare imediata la un standard european.

178: E-health reprezinta viitorul sistemului de sanatate

• E-pacientul devine forta motrice a sistemelor de sanatate ale secolului XXI • Daca nu tinem pasul cu tehnologia, indiferent de problema bugetelor, vom ramane in urma celorlalte state europene • Fisa electronica a pacientului si prescrierea electronica a medicamentelor au sarcina de a debirocratiza sistemul. • Totul sta in cooperare, dar pentru aceasta trebuie sa lasam orgoliile de-o parte • Descentralizarea administratiei era necesara • Managementul spitalelor din Romania este reticent cand vine vorba sa cumpere noile softuri in domeniu

179: S-a lansat E-dentist.ro

19.05.2009 Se lanseaza oficial portalul E-dentist.ro Obiectivul e-dentist.ro este sa reuneasca cabinetele si clinicile stomatologice, cabinetele de tehnica si radiologie dentara si furnizorii de produse stomatologice, pe scurt domeniul stomatologic. http://www.e-dentist.ro In acelasi timp promoveaza acest domeniu si pune specialistii in contact cu potentialii lor clienti, vizitatorii site-ului www.e-dentist.ro

180: S-a lansat biolateria.ro, magazin de produse bio si produse naturiste

Magazinul biolateria.ro si-a propus sa faca alimentatia BIO accesibila tuturor.


Pagina 18 din 19    1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19  
    imotrading.to | chequedejeuner.ro